Mihez kezdhetnék az egyre pattanásosabb hátammal, vállammal?
Nekem kamaszkorom óta a hátamon és a fenekemen jöttek ki apró pattanásszerűségek. Nagyon idegesített engem is. A háziorvosom szerint allergiás vagyok a műszálra, hiába kis arányban tartalmaz a ruhám műszálat, arra is érzékeneyen reagál a bőrőm. Lehetséges, hogy neked is ez az oka, hogy kijönnek. Adott valami kenőcsöt, hogy kezeljem, de nem hatott semmit sem. Még ajánlották, hogy hideg vízzel naponta többször mossam le a problémás részeken. Kétszer hideg vízzel zuhanyzom minden nap. Jó hatással volt ez a bőrőmre, kevesebb jött ki. Anyukám vásárolta közben ezt a krémet is, amivel reggel és este bekenem azokon a részeken:
Két hónapja kezelem így és szép lett a bőrőm, sehol egy pattanás. Pár napot kihagytam, nem kentem be, mert túráztam és nem volt úgy mód rá. Ez elég volt ahhoz, hogy megint kijöjjenek a gyulladt pattanások. Úgy tűnik, mostmár mindig kell használnom, ha szép bőrt szeretnék..
Nme tudom beválnae neked ez, ami nekem, de egy ilyen kremet érdemes kipróbálni. Ráadásul nem drága :)
2-es vagyok: Bocsánat a helytelen írásért. Fáradt vagyok, s azért.
Amúgy meg én is emiatt szégyelltem strandra járni. Átérzem a helyzeted. Remélem sikerül kikezelned.
25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!