Nem elég hosszú a hajam:S Mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy világéletemben semmi problémám nem volt a hajammal. Mikor elkezdtem kamaszodni és a többi barátnőm azon problémázott hogy háromnaponta kell hajat mosniuk mert zsírosodik a hajuk, vagy korpásak meg hasonlók, sosem értettem miről beszélnek, mert nekem elég volt hetente egyszer megmosnom és a hét minden napján gyönyörű volt.. Ez tulajdonképpen elég sokáig kitartott, csak ugye népszerűek lettek nálam is a hajvasaló/sütő termékek. Eleinte mindenáron egyre hullámosabb hajat akartam kislánykoromban ugyanis elég egyenes voltam de kamaszkoromra hullámos lettem. Utána meg egyeneset akartam xd. Mindegy lényeg, hogy kéthavonta mindig vágtunk pár centit a hajamból de egy alkalommal már annyira eltöredezett a vége, hogy öt-hat centit le kellett vágni belőle:S Ez kábé ilyen július közepe fele volt, de még most sem vagyok megelégedne a hajammal, mert sosem áll be sehogy sem, amikor fodrász néha beszárítja egyenesre az tetszik, de az három napig tart max, ha pára van még hamarabb összeugrik:S Hullámosan (eredeti, természetes formájában) csak akkor jó ezzel a hosszal ha néhány tincset elöl besütök. De régen, amikor hosszú volt, elég volt ha bekontyoztam alváshoz és reggel gyönyörű frizurám lett, ha kivettem a gumit.. Na mindegy tudom, türelem kérdése, hogy visszanőjön (bár talán ricinusolajjal lehet gyorsítani a folyamatot : |) Na mindegy igazából olyan ötleteket kérnék hogy mit csináljak a hajammal, milyen feltűzéseket, vagy kontyokat lehetne csinálni? Az is érdekelne hogyan növeszthetném gyorsabban? (TÉNYLEG fontos lenne, mert nagyon szar a hajam így - egészségesnek egészséges de nem áll be normálisan:SS)2012. okt. 21. 18:03
1/9 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
Nagyon nem kímélted a hajad, vasalás, gumizás árt. Kenegesd: aloe vera, glyicerin, élesztő, szőlőmagolaj, tojás, méz, dió olaj hidegen sajtolt, panthenol krém, kollagén, tejfehérje, kálcium tartalmú ételek, pl banán turmix. Egy nagyon hatásos keveréket kotyvaszthatsz ezekből. Heti egyszer megcsinálod, hagyod egy órát magadon vagy beturbánozod a fejed és úgy alszol.
21/N
2/9 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
Smponból meg fructis, syoss ami jó. Legalábbis nekem. Fodrászt kerüld 10 méteres körzetben. Vegyél igazi fodrász ollót, akár 20 ezer környékén, német ollók jók. Mindenféle egyéb kemikáliát kerülj.
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:) még akinek van tanácsa/ötlete írjon léci:)!
2012. okt. 21. 18:13
4/9 anonim válasza:
Kb. hány cm a hajad most? Am egy cipőbe járunk :P Én nekem olyan a hajam hogy hullámos... de minden szál külön-külön és olyan volt mint egy oroszlán sörény... mindig vasaltam... és hamar el is kezdett töredezni és zsirosodni is... olyan 7 hónapja láttam fbn egy csajt nagyon hosszú és gyönyörű hajjal... és tudtam, hogy nekem is lehetne olyan.. :D szóval nekem ez segitett letenni a hajvasalót... ilyen olajokat sose használtam... felkötve hordtam vagy ballerina kontyba... amig megnőtt egy picit... ma már derékig ér... és még mindig növesztem... am keres olyan frizurát amit a legkönnyebben el lehet késziteni a te hajadból... hogy ne kelljen megint a vasalóhoz nyúlnod :)
5/9 A kérdező kommentje:
és neked mennyi idő alatt nőtt meg a hajad?:) nekem kábé hát( [link] hosszú, csak hullámosabb. Az idegesít, hogy ha kifésülöm, az egész tök normális lehetne de a hajvégek így össze-vissza kunkorodnak -.- :D és persze töredezett :|
2012. okt. 21. 18:41
6/9 A kérdező kommentje:
*ilyesmi hosszú de nincs ilyen frufrum meg ilyenek xd)
2012. okt. 21. 18:45
7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként 15/L. A fodrászom szerint most van hajszálváltásom és ezért ilyen a hajam.:S
2012. okt. 21. 18:54
8/9 anonim válasza:
Az én hajam is olyan, mint a 18:25-ös válaszadónak. Gyönyörű hajam volt ameddig nem kezdtem el vasalni...most teljesen rövid lett, ráadásul tegnap volt a szalagavatóm így hát fodrászhoz is mentem aki teljesen elrontotta :S rengeteget vágott belőle és kiritkította amikor én nem is kértem...eléggé el voltam keseredve miatta, ahogy hazajöttem kimostam az egészet mert a frizurát is elrontotta....na de a kérdésednél maradva én használtam ricinusolajat és tényleg használt csak már abbahagytam, de megint el fogom kezdeni. Frizurának pedig én be szoktam fonni.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:)
2012. okt. 21. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!