Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kezdjek a hosszú, egyenes...

Mit kezdjek a hosszú, egyenes és nagyon dús hajammal?

Figyelt kérdés

Levágatni nem szeretném mert a hosszú hajat szeretem, és igazából szerintem nem állna nekem jól, világ életemben hosszú hajam volt. Már próbálkoztam a ritkíttatással, nem is lenne olyan rossz az, csak utána meg mindig lépcsőzetesnek néz ki amit nem szeretek...:S Van hajvasalóm, csak félek hogy roncsolja a szálakat ha túl sokszor használom. Szőkés barna, nagyon vékony szálú hajam van és nem volt még befestve (nem is akarom) mert ígyis olyan mintha szőke tincseket rakattam volna bele...:)Mit csináljak vele, hogy így álljon?

[link]

2009. nov. 6. 22:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Nemtudom, de örülj neki, hogy szép hajad van:) irigyellek a leírtak alapján
2009. nov. 7. 00:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Mindenesetre figyelj oda... Szobatársamnak derékig érő, nagyon dús, egyenes vörösre festett, totál egészséges haja volt. Állandóan fájt a feje, küldték mindenféle vizsgálatra, de minden lelete jó lett. Végül odáig fajult a dolog, hogy tanulni sem tudott normálisan a gyötrő fejfájástól, leromlott a bizije. Aztán egy fodrász mondta neki, hogy vágatni kéne a hajából legalább 20 cm-t, mert a súlya húzza le és emiatt is lehet fejfájás. Neki is a fejére simult a haja. Levágatta (kb. vállig érőnél 5 cm-vel hosszabbra) és nemcsak a fejfájása szűnt meg, de simán be tudta lőni úgy a haját mint amilyen a belinkelt képen van. Jah, a lényeg: oldalfrufrut is vágatott, iszonyat sokat dob egy lány megjelenésén, pláne ha egyenes a haja!
2009. nov. 7. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!