Hogyan érjem el, hogy hajam vizes hatású legyen? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Vállig ér a hajam,és nagyon göndör,vasalni szoktam,de már unom.Szeretném göndöríteni,de ugy hogy vizes hatása legyen,tudom hogy olyan szerrel kell,csak hogy szárítsam be,ugy hogy szép legyen,és ne ugorjanak össze a tincsek.2009. aug. 8. 14:40
1/10 anonim válasza:
Mit csinálj, hogy vizes hatású legyen?
Misem egyszerűbb. Vizezd be.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem ilyenre gondoltam.Értelmesebb kommentálók válaszát várom.Előre is köszönöm.
2009. aug. 11. 15:05
3/10 anonim válasza:
Mi a bajod az első hozzászólással? Teljesen logikus.
4/10 Thurston válasza:
Hehe. Ennél értelmesebb választ nem nagyon kaphatsz.
5/10 anonim válasza:
menj el egy fodrászkellékes boltba, ott biztos segíteni fognak. szerintem vizes hatású waxra gondolsz.
6/10 anonim válasza:
szárítsd be úgy, hogy egy kicsit vizes maradjon, fújd be hajlakkal az úgy fog maradni, tehát mintha vizes lenne, de meg szárad, érted? olyan maradXd ennél jobban nem tom elmagyarázni ezt mutatni kell
7/10 anonim válasza:
én gliss kurral beszoktam fújni aztán hajlakk
8/10 anonim válasza:
21:10-es vagyok.
15:13. Nem azért mondom, de mintha te nagyon hasznos tanácsokkal láttad el a kérdezőt, nyilván profi mesterfodrász létedre... Erről ennyit
9/10 anonim válasza:
Most nem tudom neked mi a franc bajod van. Nekem úgy tűnik, hogy pont veled értettem egyet. Akkor meg minek vergődsz itt? :/
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! :-)Megpróbálok vmit,hátha sikerül.
2009. aug. 14. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!