Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kell helyesen felvinni...

Hogyan kell helyesen felvinni az alapozót és a púdert az arcra, és hogyan érjük el azt, hogy ne legyen maszk hatású?

Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igyekezz a bőröddel hasonló árnyalatú alapozót választani. Az íveknél, áll, homlok, fültő alaposan el kell masszírozni "lehúzni". Én az ujjbegyemmel szoktam, de jó az alapozószivacs is, csak szerintem ha szivacsot használsz sok alapozót felszív feleslegesen, véleményem szerint nem gazdaságos.
2009. febr. 5. 19:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó amit előttem írtak:) csak még annyi, hogy énis az ujjaimmal viszem fel, és oszlatom el az alapozót, és a mennyiség is fontos hogy mennyit kensz el az arcodon. A púder pedig az alapozót "rögzíti", könnyed mozdulatokkal szoktam felvenni az arcomra.
2009. febr. 6. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!