Hogyan kell helyesen epilálni?
Kb. 2 hónapja álltam rá az epilálsra, mert borotválás utáni nap már szúrt a lábam.Volt, hogy minden nap borotváltam emiatt, de rettentően kiszáradt és sebes lett a lábam.Gondolom azért, mert a borotva a bőr felületét is húzta.Azt hittem az epilátortól jobb lesz, de iszonyúan érdes a lábam így is.:(Nagyon idegesít már, hogy semmivel sem tudom széppé tenni.Epilálás közben vérzik néhol,a bőrt is felszedi,totál száraz már a bőröm.Mit csinálok rosszul?
Kérlek segítsetek,hogy kell helyesen használni az epilátort(hogyan tartsam?,húzni kell folyamatosan a lábon?),illetve kell-e előtte/utána zuhanyozni,krémezni?
Lassan itt a rövid nadrágok,szoknyák ideje,strand, a lábam pedig iszonyú szőrös és érdes.:(:SAnnyi előnyt tapasztaltam,hogy 1-2 hétig nem nő vissza.De nagyon csúnya a lábam,olyan a tapintása mint a reszelőnek.:(:(:(
23/L
Mindenképpen várd meg, amíg a hegek begyógyulnak. Krémezd sűrűn, hogy ne legyen olyan száraz, így az epilátor sem fogja felszedni a bőrt. Ha nagyon száraz a lábam, akkor körömvirágkrémet használok (az a nagyon sűrű, sárga színű, herbáriákban és pl a Rossmannban lehet kapni). Zsíros állagú, nem szívódik be túl könnyen, viszont egy éjszaka alatt csodákat tud művelni. Sokkal jobb lesz tőle és nyugtatja is a bőrt.
Aztán ha begyógyult, akkor menj neki az epilátorral. Sok szerencsét! :)
Kend kifejezetten száraz bőrre való testápolóval.
Fürdés után epiláld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!