Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valami jó izzadásgátló? Ami...

Valami jó izzadásgátló? Ami nem hagy foltot a ruhán és lehetőleg ne legyen irritáló hatású, mert eléggé érzékenya bőröm.

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 13:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%
és a forever livinges aloe vera izzadásgátló stiftet tudom ajánlani, baromi jó. elég sokfajtát kipróbáltam már, de eddig ez a legprímább:) teljesen megakadályozza a testszag kialakulását (persze gondolom 40 fokban nem), nem ömlik a hónaljadról a víz, nincs színe, átlátszó, tehát nem hagy foltot a rucin, és érzékeny bőrre is használható (aloe vera) + nagyon kellemes illata van
2009. júl. 2. 13:54
 2/16 anonim ***** válasza:
én úgy csinálom,hogy este fürdés után teszek a hónaljamra hintőport,mert az szárazon tartja:D Reggel mielőtt felöltözök Fa rice dry sensitive-t használok,és ez nem irritál,megvárom h beszívja a bőröm és kész,felöltözök.De a Fa pink paradise is bevált nekem:)
2009. júl. 2. 13:54
 3/16 anonim ***** válasza:

Dove "black dress approved" címkével és ábrával ellátott dezodorok, - nekem aki mindig feketébe njárok ez a tuti tippem! - vagy Secret gél változat. Ezek nem hagynak foltot.

A Fa Rice nagyon jó illatú, de szerintem foltot hagy.

2009. júl. 2. 14:14
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

én is a forever aloe vera dezodort használom.

És még azt hozzátenném, hogy nincs benn semmilyen erős alumínum só és olyan káros vegyület, ami allergiát váltana ki. Abszorút nem irritál, sőt az aloe verának köszönhetően még fertőtlenít és ápolja is a bőrt.

Nekem ez vált be eddig és azért is melette döntöttem, mert abszorút vegyszermentes. Jah és valóban nem hagy foltot a ruhán.

És 7 hónapig nekem kitart és kifizethető áron van.

2009. júl. 2. 14:38
 5/16 anonim ***** válasza:
Én az "új" rexonát használom (aloe vera). A legtöbb izzadásgátlóra allergiás vagyok,de ez nekem bevált. A 40 fokban se érzek izzadság szagot és foltot se hagy :)
2009. júl. 2. 19:47
 6/16 anonim ***** válasza:

én lady speed stick 24/7 invisible gel-t hazsnálok, egyáltalán nemhagy nyomot, az illata pedig diszkrét, nem keveredik össze a testszaggal:D énis érzékenyebb bőrű vagyok, de ez nem irritál egyáltalán.

vagy nemrég vettem sanex natur protect golyós deot, ennek az illata tetszett meg, érzékeny bőrre van, ásványi anyagokkal, és ezis eléggé jól hat izzadás ellen.

2009. júl. 2. 19:50
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszotokat!
2009. júl. 2. 20:54
 8/16 anonim ***** válasza:
én niveát használok, nagyon jo az illata, spray, és nem hagy foltot!
2009. júl. 2. 22:02
 9/16 anonim válasza:
Nekem a Rexona biorythm vált be
2009. júl. 2. 22:05
 10/16 anonim ***** válasza:

Az 1. és a 3. válaszoló okos, hogyők csak természetes vegyszer ls alumínium sóü metes dezodort hasznának.

Az összes többiben legyen rExona, fa, dove, adidas stb. erős alumínium só van , ami közteudott, hogy nagyban hozzájárul a mrllrák kialakulásához.

De itt valaki azt is írta, hogy vmielyik dezodorra allergiás lett.

Ni megsúgom, hogy ezekben a sz*rdezodorokban, olyan összetevők is vannak alulmium són kívül, mint PARFUM, ÍGY VAN FELTÜNTETVE, AZAZ ILLATANYAG, AMI AZ ESETEK TÖBBSÉGÉBEN ALLERGIÁT OKOZ.

Pfffffff hát legyen akármilyen márka én nem mérgezem magam, nekem nem kellenek ilyen sz*rok. Egyénbként nekem is forever aloe vera dezodor stift van.

Jah itt még vki írta a rexonas mellé, hogy aloe verás. Nos azt is egsúdgom, hogy abba jó ha 1% aloe vera van.

Viszont a forever dezodor 100% stabilizált aloe vera gélt tartalmaz, ami azt jelenti, hogy az eljárás során nem vesznek el az aoe érétkes hatóanyagai.És csak ezen a terméken van feltünteve a magyar természetgyógyászok ajánlásának pecsétje.

No erről ennyit.

Elnézést kérek mindenkitől, senkit nem akartam megsérteni, hiszen mindenkinek joga eldönteni, hogy milyen izzadásgátló termékeket használ, csak kicsit felhívtam a figyelmet, hogy sajnos ezekbe olyan anyagokat tartalmaznak, ami káros az egészségre.

2009. júl. 3. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!