Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valami jó izzadásgátló? Ami...

Valami jó izzadásgátló? Ami nem hagy foltot a ruhán és lehetőleg ne legyen irritáló hatású, mert eléggé érzékenya bőröm.

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 13:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
igen, deha jobban belegondolsz szinte minden káros az egészségre, ha kilépsz az utcára azis.
2009. júl. 3. 17:54
 12/16 anonim ***** válasza:

pontosan igazad van, épp ezért nem fogom még azzal is mérgezni, hogy olyan dezodorokat használok, ami erős alumínium sót tartalmaz és rákot, allergiát is okozhat.

Ezzl is teszek valamit az egészségemért.

2009. júl. 3. 18:17
 13/16 anonim ***** válasza:
igazad van, csak ezmár olyan sokminden így eccerre amire figyelni kéne, jó ötletnek tartom amit írtál, letudnál írni egy pár ilyen dezodort, ami nem káros? és aztis h hol lehet ezeket beszerezni.
2009. júl. 3. 19:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Tudod mit? adj meg egy email címet és küldök neked diát, ami leírja, hogy mik azok a dezodorok, és milyen összetevők azok, amik rákot, allergiát stb okoznak.

Meg fogsz döbbeni!!!! :O

Komolyan írtam. Ha érdekel.

2009. júl. 3. 19:45
 15/16 anonim ***** válasza:
elküldtem priviben a mélcímem
2009. júl. 3. 20:38
 16/16 anonim válasza:
BODY SERIES az AMWAY-től!Nem drága és teljesen illat és allergia mentes!Én ezt használom 3éve,és minden másnap használom,ugy hogy minden nap fürdök,és a nagy melegben sem izzadok le!Név: Molnár Gáborné (Erzsébet) tel: 06209983625
2009. júl. 9. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!