Nektek melyik zsírosodás elleni sampon használt?
Nekem már az is jó ha csak javít a helyzeten...mert jelenleg első nap mosom második nap száraz sampon majd következő nap újra mosom...
Ha egyszer ott kéne aludnom valakinél asszem reggel elsüllyednék, mert az este még friss hajam az éjszaka folyamán titokzatos módon leamortizálódik...
Az Oriflame termékek tényleg jók én foglalkoztam velük.
Nekem is rettenet zsíros, korpás hajam volt nekem a következő vált be:
Csalános samponnal megmostam a hajam majd pakolást készítettem: élesztőt raktam egy kis citromlébe és csalánteába majd 20 percre betekertem a fejem.
Az élesztő nagyon jó hajra, bőrre.
Volt egy idő mikor kitaláltam, hogy ha a zsíros arcbőrre jó a teafás zselés lemosó akkor a hajra is jó mert a fejbőr végül is az arcbőr folytatása és a bőrben lévő mirigyek termelik a faggyút.
Úgyhogy a teafás arclemosó zselével mostam egy darabig és egész jó volt:) Persze mindenki rajtam röhögött...
Az Oriflame-nak remek teafás lemosója van.
Nekem használnom kellett kimosható balzsamot is mert szimpla mosás után összecsomósodott. A Schauma-nak van jó kis gyógynövényes kimosható balzsamja zsíros hajra. Egyébként meg a kamilla tea is jó öblítésre vagy pakoláshoz. Langyos kamilla-csalán keverékbe egy kis élesztőt krémesíteni és beledörzsölni a fejbőrbe és melegen tartani 20 percig.
Pont ugyanez a problémám, mint neked. Sajnos én már annyi mindent használtam és semmi. :( Kipróbáltam azt is, hogy nem rakok semmit a hajamra, wax, hab, lakk stb., mert gondoltam talán emiatt. Nem értem el vele semmit, sőt még rosszabb állapotú volt, mert a lakk legalább szárítja a hajam és kevésbé zsíros. Szóval ugyanúgy másnap száraz sampon, aztán utána hajmosás.
Most egy pár napja elkezdtem használni a Garnier sörélesztős és gránátalmás samponját plusz balzsamot. Ettől mintha egy fokkal jobban nézne ki másnap a hajam, de sajnos következő nap szintén meg kell mosnom. Ja és hiába csináltam azt, hogy nem mosok egy hétig hajat, ha pl. szünet van és nem megyek sehova, mert az sem használt nekem. Miután első nap megmostam kezdődött előröl minden.
Szóval ahogy egy másik hozzászóló is írta az élesztős cuccok valamennyire beválnak, ja meg a citromleves vízzel leöblítés hajmosás után.
Citromos,ecetes öblítés.
Majd bőrgyógyász,vagy hajgyógyászati vizsgálat. Mert lehet valami belső probléma, és akkor aztán bármilyen sampont használhatsz.
Köszönöm a válaszokat...igazából mivel 18 vagyok egyenlőre még a kamaszkort hibáztatom, bár kezdek kinőni belőle, pttanásaim már csak angoyn ritkán vannak...de a hajam az egész egyszerűen borzasztó...
A hajmosás nélküliség nem igazán megoldható sose vagyok úgy hogy egy hétig nem találkozom senkivel...olyan csináltam már hogy csak a tetejét mostam emg így olyan volt mintha mosva lenne, mivel hosszú hajam van...megjegyzem ez tényleg elég hatásos volt, de mivel pont a tetejével nem tudom megcsinálni, ez így elég hasznotalan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!