Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tudtok tanácsolni a...

Mit tudtok tanácsolni a hajamra? Részeltek lejjebb

Figyelt kérdés

A hajam szépen fénylik és egészséges ha ki van vasalva. De ha nem vasalom ki minden hajszál másfelé áll és így nem látszik hogy szépen fénylik és hogy egészséges.

Vasalni nem nagyon szeretem nem akarom rongálni vele.

A beszárítás még a fodrásznak is kihívás nemhogy nekem:S

Van valakinek vmi ötlete? Vagy van valakinek hasonló problémája?

2009. aug. 7. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem bizony van....szanaszét áll...én reggelente a hajamtól egy centire lesimítom a szálakat...sajnos ez nem fogja emg sokáig...a hajlakk még jó de az rongál és ha sok van rajta akkor zsírosnak látzik...
2009. aug. 7. 16:26
 2/7 anonim válasza:
Én is hasonló problémákkal kűzdök. Én haj egyenesítő sampont használok ez bevállt! próbáld ki
2009. aug. 7. 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:
utolsónak: milyen sampont használsz? az én hajam tök hullámos szanaszét áll, és nem fénylik még akkorsem ha frissen van festve..
2009. aug. 7. 23:17
 4/7 anonim ***** válasza:
én azt ajánlom h miután lemostad a sampont a hajdról mosd meg olívaolajjal ez télleg segít :)
2009. aug. 8. 11:49
 5/7 A kérdező kommentje:
hú köszi akkor kipróbálom először az olivaolajat és ha nem válik be jön a hajegyenesítős sampon. köszi a gyors vűlaszokat :)
2009. aug. 8. 14:51
 6/7 anonim válasza:
A hajegyenesítő sampont Gama-hajegyenesítőként keresd a boltokba!
2009. aug. 8. 21:19
 7/7 A kérdező kommentje:
okés köszi :)
2009. aug. 10. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!