Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tudtok tanácsolni első...

Mit tudtok tanácsolni első fotózásra?

Figyelt kérdés

Holnap megyek az első fotózásomra, bikinit és magassarkút kell vinni. Meg azt írták, hogy ha van portfólióm, képeim akkor azt is cd-n. Portfólióm nincs, a képek meg mit fednek? Azokat is vihetem amiket csak itthon csináltam magamról?

Meg érdekelne ezenkívül minden!

Kisminkelnek-e megcsinálják-e a hajam stb..

Egyszerű regisztrációs fotózás lesz, ez alapján döntik el a megrendelők, hogy melyik modelleket használják majd a képeikhez.

Milyen ruhába menjek, mennyire sminkeljem magam stb.

köszi a válaszokat előre is

2010. júl. 7. 16:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ha nincs portfóliód, akkor max csak olyan képet vigyél, amit mások csináltak, pl.:nyaralás stb.

Nekem megcsinálták az egyik helyen hajam, a sminkem, de a másikon nem, tehát ez mindenhol máshogy van.

De alapból rakj egy kis sminket. Halvány szemcerka, szempillaspirál, egy kis szájfény, és kész.

Hát a ruhát nem tudom.Nem kell elegáns cucc, de azért nem is utcai. Egy sötétebb farmer, meg egy csini póló jó lesz szerintem.:)A legfontosabb: Légy magabiztos!Mosolyogj, beszélj érthetően stb.

Nekem, amikor fotóztak, kérték, hogy én is találjak ki pózokat, és fejezzek ki érzelmeket a szememmel. Érdekes volt.:D

Na, sok sikert, biztos ügyes leszel!! :)

2010. júl. 7. 18:38
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi nagyon aranyos vagy:) Egyébként elég talpraesett vagyok, csak hát mégis egy teljesen új élethelyzet lesz ez, ezért egy kicsit izgulok.:P

Én is ara gondoltam, hogy egy kis természetes smink, sötét csőfarmer, a felsőt még nem találtam ki. Meg szerintem abba a magassarkúba megyek amiben majd fotóznak.(pontosabban telitalpú)

Még ha van valakinek tapasztalata akkor ossza meg velem!:)

2010. júl. 7. 20:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja és szemüveges vagyok. Azt le fogják vetetni velem fotózásnál ugye?
2010. júl. 7. 20:55
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia, első vagyok.

Valószínűleg levetetik majd a szemüveget.Aztán írd majd meg légyszi, hogy sikerült! Na, sok sikert!!:)

2010. júl. 8. 09:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Na most értem haza a castingról, és mindenki nagyon aranyos volt, volt beszélgetés, csináltak 4 képet bikiniben, és meg is néztek bikiniben. Elsőnek mentem be, és szerintem tetszettem nekik, holnap fognak telefonálni. Majd megírom a választ is :)
2010. júl. 8. 17:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Megint én.:D

Na, ez jól hangzik! Ügyes vagy!!:)

2010. júl. 8. 18:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Ma felhívtak és azt mondták, hogy 100%-ig meg vannak velem elégedve szeretnének velem dolgozni, de kell portfólió. Van 3 féle 85ezer 99ezer és 130 ezer. Egyértelmű, hogy a legolcsóbb érdekelne, de ha megcsináltatjuk utána fog foglalkoztatni vagy annyiba marad az egész?
2010. júl. 9. 13:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Engem a portfólió készítés után felraktak a honlapjukra, de nem igazán kerestek meg meló ügyben.Jó, ez két éve volt, és én csak katalógusmodellnek jelentkeztem.

Gondolom téged kifutó, és katalógusmodellnek is gondolnak, így sokkal több esélyed van.

Nekem 50ezerbe került a portfólió, és abban benne volt, hogy megcsinálták a sminkemet, a hajamat,és asszem 200 kép készült, és három féle: egy fürdőruhás, egy ott kapott ruhás, meg a ruha, amiben mentem.

Tehát neked szerintem simán megéri a legolcsóbb, mert ebből úgyis csak 4-5 kép kerül fel honlapra, a többit képet meg csak amikor hívnak meló miatt, akkor kell bevinned. Legalábbis nekem így mondták még anno.

Ja, és a portfóliókészítés az kb. 3-4-5 óra lesz....mire megcsinálják a hajad és a sminked háromszor:), öltözködsz, fotóznak stb.

Nálam többen voltunk, tehát amíg az egyik csajnak csinálták a haját, addig másikat sminkelték, meg ruhát adtak rá, a harmadikat meg fotózták.

Engem amikor felvettek, közölték, hogy nem lenne rossz egy portfóliót csinálni. Mindez este hétkor....nem tartott sokáig, csak röpke 11-ig voltam bent.:D

Úgyhogy szerintem teljesen jó lesz a legolcsóbb, de kérdezd meg, hogy mit tartalmaz az olcsóbb,a drágább, a drága portfólió, mert nem biztos, hogy most is úgy van, ahogy nekem volt.:D

Ugyanaz a csajszi voltam, aki eddig.:)

2010. júl. 9. 15:12
 9/11 A kérdező kommentje:

Hát nekem nem 50ezret mondtak :S Azt mondták 3 féle van, attól függően, hogy hányszor csinálják meg a hajad meg hányszor öltöztetnek át. A legdrágább 130ezer aztán 99ezer és a legolcsóbb 85ezer, itt 3x van átöltözés. Na hát nekünk most erre nincs pénzünk, ezért kéne valamilyen másfajta fizetési lehetőség. pl. fizetésemből majd kifizetem, vagy részletbe..:(

Am. köszi szépen a válaszaidat, senki mást nem találtam rajtad kivűl aki tudna valamit mondani róluk.

És szabad megkérdeznem, hogy ajánlottak e munkát utána? Tehát foglalkoztattak? Vagy még most is modellkedsz?

Mert nem szeretném potyára kifizetni a portfóliót.

2010. júl. 9. 15:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát engem portfólió után nem kerestek, bár én nem vettem annyira komolyan, csak 12 éves voltam.:)

Azóta meg nem kezdtem újra, mert sokba került, és anyám mondta, hogy ami nem ingyenes, oda nem megyünk, és igaza is van.:D

Hát, nem tudom, hogy részletben lehet-e fizetni, nem emlékszem, hogy nálunk hogy volt. Esetleg megírod majd privibe, hogy melyik ügynökséghez mentél, mert ahova én mentem, ott az emberek háromnegyedét nem foglalkoztatták...

2010. júl. 9. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!