Mit tudtok tanácsolni első fotózásra?
Holnap megyek az első fotózásomra, bikinit és magassarkút kell vinni. Meg azt írták, hogy ha van portfólióm, képeim akkor azt is cd-n. Portfólióm nincs, a képek meg mit fednek? Azokat is vihetem amiket csak itthon csináltam magamról?
Meg érdekelne ezenkívül minden!
Kisminkelnek-e megcsinálják-e a hajam stb..
Egyszerű regisztrációs fotózás lesz, ez alapján döntik el a megrendelők, hogy melyik modelleket használják majd a képeikhez.
Milyen ruhába menjek, mennyire sminkeljem magam stb.
köszi a válaszokat előre is
Szia!
Szerintem ha nincs portfóliód, akkor max csak olyan képet vigyél, amit mások csináltak, pl.:nyaralás stb.
Nekem megcsinálták az egyik helyen hajam, a sminkem, de a másikon nem, tehát ez mindenhol máshogy van.
De alapból rakj egy kis sminket. Halvány szemcerka, szempillaspirál, egy kis szájfény, és kész.
Hát a ruhát nem tudom.Nem kell elegáns cucc, de azért nem is utcai. Egy sötétebb farmer, meg egy csini póló jó lesz szerintem.:)A legfontosabb: Légy magabiztos!Mosolyogj, beszélj érthetően stb.
Nekem, amikor fotóztak, kérték, hogy én is találjak ki pózokat, és fejezzek ki érzelmeket a szememmel. Érdekes volt.:D
Na, sok sikert, biztos ügyes leszel!! :)
Köszi nagyon aranyos vagy:) Egyébként elég talpraesett vagyok, csak hát mégis egy teljesen új élethelyzet lesz ez, ezért egy kicsit izgulok.:P
Én is ara gondoltam, hogy egy kis természetes smink, sötét csőfarmer, a felsőt még nem találtam ki. Meg szerintem abba a magassarkúba megyek amiben majd fotóznak.(pontosabban telitalpú)
Még ha van valakinek tapasztalata akkor ossza meg velem!:)
Szia, első vagyok.
Valószínűleg levetetik majd a szemüveget.Aztán írd majd meg légyszi, hogy sikerült! Na, sok sikert!!:)
Megint én.:D
Na, ez jól hangzik! Ügyes vagy!!:)
Engem a portfólió készítés után felraktak a honlapjukra, de nem igazán kerestek meg meló ügyben.Jó, ez két éve volt, és én csak katalógusmodellnek jelentkeztem.
Gondolom téged kifutó, és katalógusmodellnek is gondolnak, így sokkal több esélyed van.
Nekem 50ezerbe került a portfólió, és abban benne volt, hogy megcsinálták a sminkemet, a hajamat,és asszem 200 kép készült, és három féle: egy fürdőruhás, egy ott kapott ruhás, meg a ruha, amiben mentem.
Tehát neked szerintem simán megéri a legolcsóbb, mert ebből úgyis csak 4-5 kép kerül fel honlapra, a többit képet meg csak amikor hívnak meló miatt, akkor kell bevinned. Legalábbis nekem így mondták még anno.
Ja, és a portfóliókészítés az kb. 3-4-5 óra lesz....mire megcsinálják a hajad és a sminked háromszor:), öltözködsz, fotóznak stb.
Nálam többen voltunk, tehát amíg az egyik csajnak csinálták a haját, addig másikat sminkelték, meg ruhát adtak rá, a harmadikat meg fotózták.
Engem amikor felvettek, közölték, hogy nem lenne rossz egy portfóliót csinálni. Mindez este hétkor....nem tartott sokáig, csak röpke 11-ig voltam bent.:D
Úgyhogy szerintem teljesen jó lesz a legolcsóbb, de kérdezd meg, hogy mit tartalmaz az olcsóbb,a drágább, a drága portfólió, mert nem biztos, hogy most is úgy van, ahogy nekem volt.:D
Ugyanaz a csajszi voltam, aki eddig.:)
Hát nekem nem 50ezret mondtak :S Azt mondták 3 féle van, attól függően, hogy hányszor csinálják meg a hajad meg hányszor öltöztetnek át. A legdrágább 130ezer aztán 99ezer és a legolcsóbb 85ezer, itt 3x van átöltözés. Na hát nekünk most erre nincs pénzünk, ezért kéne valamilyen másfajta fizetési lehetőség. pl. fizetésemből majd kifizetem, vagy részletbe..:(
Am. köszi szépen a válaszaidat, senki mást nem találtam rajtad kivűl aki tudna valamit mondani róluk.
És szabad megkérdeznem, hogy ajánlottak e munkát utána? Tehát foglalkoztattak? Vagy még most is modellkedsz?
Mert nem szeretném potyára kifizetni a portfóliót.
Hát engem portfólió után nem kerestek, bár én nem vettem annyira komolyan, csak 12 éves voltam.:)
Azóta meg nem kezdtem újra, mert sokba került, és anyám mondta, hogy ami nem ingyenes, oda nem megyünk, és igaza is van.:D
Hát, nem tudom, hogy részletben lehet-e fizetni, nem emlékszem, hogy nálunk hogy volt. Esetleg megírod majd privibe, hogy melyik ügynökséghez mentél, mert ahova én mentem, ott az emberek háromnegyedét nem foglalkoztatták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!