Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ilyen heget hogy lehet eltünte...

Ilyen heget hogy lehet eltüntetni?

Figyelt kérdés

Van a sarkamon egy nagy vöröses színű folt. Ez egy heg szerű valami, mert egyszer feltörte a cipő, lett egy nagy vízhólyag, ami egyből ki is szakadt és egy nagy gennyes seb keletkezett. Beletelt 2-3 hétbe majdnem egy hónapba még elmúlt addig nem is nagyon tudtam cipőt felvenni!

Most ottmaradt egy nagy vörös folt, ami már nem fáj ebből következtetek rá, hogy heg. Hogyan lehetne eltüntetni?

Esetleg halványítani? Mert eléggé undorító, valami bütyökhöz hasonlít!! Vagy nyáron ha napoztatom, felszívódhat? Jó tanácsok??

2012. okt. 15. 12:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát én ismerek (használok) olyan arckrémet, amit pl műtéti hegek halványítására lehet használni, de nem tudom, hogy neked az jó-e? Írjak róla pár sort?
2012. okt. 15. 16:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen azt megköszönném :)
2012. okt. 15. 18:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Úgy hívják a krémet, hogy Moisturizing 24h. A tudatosno.hu oldalon vettem, mert t-vonalban zsíros a bőröm, máshol viszont száraz és nem igazán tudtam vele mit kezdeni. Mielőtt megrendeltem, felhívtam őket, hogy mondjanak azért pár mondatot a krémről, mert nem ismerem és akkor mondták, hogy műtéti hegek halványítására is lehet használni.
2012. okt. 16. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!