Hogy lehetne eltüntetni a heget?
Van az arcomon egy ronda heg vagy seb, ami nagyon zavar - olyan csúnya. Szerintetek mit csináljak vele? Persze van olyan, hogy alapozó, de az erre kevés - sőt, ha túlzásba viszem még rondább is. Hogy gyógyul be leggyorsabban az ilyesmi? Roppant hálás lennék valami tuti tanácsért...
(mellesleg nem fertőzés vagy betegség vagy ilyesmi, csak egy szimpla seb, ami viszont nagyon zavaró..)
Igen, valóban jogos a kérdés. Nem régi sebről van szó, ami már gyógyul (plasztikai műtét kaliberű dologról hála az égnek szó sincs - am sem futná rá). Annyira nem is hatalmas, csak hát nem néz ki jól, ezért szeretnék vele kezdeni valamit.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
Contractubexet használok, nekem azért méretesebb heg van a hasamon. Ezzel kenegetem már 5 hónapja, de nagyon lassan javul..
Tudnod kell, hogy bármivel kened iszonyat nagy türelem kell, hogy elmúljon, ha elmúlik egyáltalán...
Egyébként idővel halványabb lesz magától is, a nap is segít (mondjuk ilyen friss hegnek nem tesz jót a nap!!)
Köszönöm!
Meddig számít frissnek egy heg? Vagyis meddig ne süttessem nagyon a napon - bár ilyen időben... :)
Nekem 3 hónap után nézett rá 1 doki a hegemre, akkor is azt mondta még, hogy friss heg...
Előző válaszoló vagyok egyébként!
Nekem még mindig viszket a heg, mondjuk fürdés után. Szóval lassan fél év után is szerintem azt lehet mondani, hogy friss... Ja meg amíg el nem halványul (vagyis már nem piroskás), addig is azt mondják rá...
Én 4 hónap után kezdtem napoztatni, szoliztam is. Szerintem csúnyább nem lett.
De szerintem mivel az arcodon van kend be vmi napfényvédővel legalább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!