Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanás általi heget hogyan...

Pattanás általi heget hogyan lehet eltüntetni? Plasztika?

Figyelt kérdés
Több hegem van ami pattanások miatt van és nagyon zavar... valaki tudna tippet mondani? Nagyon megköszönném.
2012. márc. 26. 14:10
 1/10 anonim válasza:

Plasztika...de ha csak sok pénzed van...

max elmész egy kozmetikushoz és vagy egy jó börgyogyázhoz és ö többet tud segiteni ezen, mármint vannak kérmek amik segitenek összehuzni a hegeket

2012. márc. 26. 14:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Bács megyében tudna valaki jó bőrgyógyászt, vagy szakembert? Az itteni bőrgyógyász csak drága krémeket tud feliratni amik semmit sem érnek.
2012. márc. 26. 14:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Azért emiatt nem kell plasztikára gondolni. Nekem is nagyon sok és elég mély hegem maradt pattanások miatt és nekem a bőrgyógyász a mikrodermabráziót ajánlotta. A kezelés nem teljesen fájdalommentes, de nagyon megéri, én mindenképpen ezt ajánlanám.
2012. márc. 26. 14:56
 4/10 A kérdező kommentje:

Nekem már mindegy, hogy fáj-e vagy nem. Kb 2 havonta járok kozmetikushoz rendszeresen, de így is rengeteg a pattanásom.

Minden reggel ahogy felkelek, van gyulladt, meg rengeteg apró piros. Mindent kipróbáltam, de nem sokat ért.

Régebbi hegek maradtak nagyon sok (kis lyukacsok) és azokat is el szeretném tüntetni valahogy.

2012. márc. 26. 15:01
 5/10 anonim válasza:
Sokan a sudocreamet ajánlják.
2012. márc. 26. 18:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem előbb inkább menj el egy bőrgyógyászhoz, ő rendbehozza a bőröd és utána végig lehet ezt a kezelést csinálni. Ennél jobb és hatásosabb megoldás szerintem nincs. (második válaszoló voltam)
2012. márc. 26. 20:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Ja erre a bőrcsiszolásra csak akkor lehet menni, ha már nem vagyok pattanásos?
2012. márc. 26. 23:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy igen, mivel ez kimondottan hegekre, májfoltokra stb van. Meg egyébként sem árt, ha lát egy bőrgyógyász, mert lehet, hogy belsőleg van valami gond és amiatt pattanásos a bőröd. Nekem pl. ez volt, és hiába használtam külsőleg bármit is.
2012. márc. 27. 13:07
 9/10 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, és nem akar elmúlni, 1 hétig pl szép, utána 1 hétig nagyon sok piros van. Nem eszek zsíros ételeket...
2012. ápr. 2. 01:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha ilyen súlyos a helyzet hogy minden nap jön ki rajtad,hiába jársz kozmetikushoz tényleg keress fel egy bőrgyógyászt.Mert csak ők tudnak felírni rendes krémet ami tényleg használ. Az ilyen garnier,cler skin meg ilyenek sz*rt se érnek hiába agyonreklámozzák hogy milyen jó a pattanásos bőrre. A hegek eltüntetéséhez lehet venni hámlasztó krémeket/arcradírokat keress rá neten. Vagy vannak házi arcpakolások is rá.
2012. aug. 31. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!