Hi! Az tenyleg baj ha valaki 2 naponta mossa a haját?
muszaj 2 naponta mosnom ugyanis nagyon nagyon zsiros lesz 2 nap utan.. mar a szaraz sampon is a 2. napon segit utana meg kell mosni..es azt hallottam hogy ettol kihullik a haj ha 2 naponta van mosva..tenyleg igaz? :( nektek mi a velemenyetek errol?
(kulonben ha megmosom nagyon szep sejmes meg dus de csak 2 napig)
Szia!
én minden nap hajat mosok.. És ez már évek óta így van. Egyáltalán nem hullik a hajam ,sőt annyira dús :D A fodrászom is mondta ,hogy tök szép hajam van, erős szálú és nagyon sok :D
Nekem pont akkor hullott (de valami istentelenül) a hajam, mikor nem mostam két naponta. Én sem értem.
1. voltam :)
Én is 2 naponta mosom, pedig akkor még egyáltalán nem néz ki vészesen, csak egyszerűen utálom, ha nincs "frissen mosott haj" érzésem.
18/L
Hosszútávon jobba jársz, ha nem 2naponta mosol hajat, illetve a zsírosodás is azért kezdődik el a 2. napon, mert a fejbőröd hozzá van szokva, hogy megmossák. Szerintem próbáld meg kitolni 3-4 napra a hajmosásokat, sokkal egészségesebb és a fejbőröd is át fog állni, nem lesz hamar zsíros.
Nekem a hosszú, hullámos, sűrű hajamat nem is lenne erőm megmosni 2naponta, szerintem az egyenértékű lenne egy kínzással. Én hetente 2x mosok hajat, bőven elég, semmi baja nincs, mindig ápoltan néz ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!