Mitol hullhatna ki a hajam legalább egy része?
Attól hogy ritkás lenne a hajad, hidd el nekem hogy szégyellnéd, mert ha kezd összeesni alaktalan lenni, akkor rálapul a fejedre
Rengeteg férfi nő, ez ellen próbál tenni hogy az amúgyis ritka haját ne a fejéhez simulva hordja
Mert az Szopott Gombóc-ság
20/F
inkább örülj, hogy nem kis párszála sz*r hajad van, amiből még a füled is kikandikál oldalt
tudom, a dús hajjal sok gond van, az enyém is olyan, hátközépig érő, és 3/4 órákat szárítom, de megbékéltem vele már
gyanítom, hogy tizenéves lehetsz, és az idegesít, hogy nem tudod olyan lapos, uncsi, csakúgylóg egyenfrizurára vasalni, mint amit milliót lehet látni az utcán
Vegyél egy ionizátort és fújasd az ionizált levegőt a hajadra. Tuti recept a kopaszodásra.
Ezért is tilos az elektronikai gyárakban az ionizátort úgy elhelyezni, hogy a dolgozó fejére fújjon.
Az utolsóhoz (9-es) csatlakozom.
Világéletemben dús hajam volt, fodrász nem győzte ritkítani, sokszor a pokolba kívántam... aztán pár hónappal ezelőtt elkezdett ritkulni, mostanra fele olyan dús, mint volt (=ami azt jelenti, hogy olyan dús, mint a nagyátlagnak).
Na, azt a kétségbeesést, ami eluralkodott rajtam, hogy "na most megkopaszodom"... Teljes kivizsgálás, semmit se találtak. Orvos azt mondta, simán a korral jár. Harminchoz közeledek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!