Reparex őszülésgátlóról tapasztalatok? Valóban annyira hatásos?
Én használtam és mindenkit intek, hogy ne tegye:
1. bár nem festettem mellette semmivel, egy idő után a csodás reparexes hajszín bezöldült
2. mikor reklamáltam hogy mit tegyek, annyit tudtak tanácsolni, hogy talán domestosos vagy ecetes lemosás segít.
Az ecet már szétmarta a fejem, a domestost nem mertem kipróbálni mivel szoptatok. Eleve azért váltottam erre a hajfestékről,merthogy milyen egészséges!
3. zöld hajjal kellett megjelennem az éves céges konferencián a külföldi kollégák előtt, kénytelen voltam kendőzni a hajam egy ilyen eseményen!
4. a cégnek volt pofája kitenni a reklamációs levelemből egy fél mondatot mint jó véleményt az oldalukra, úgyhogy mindenki ennyire vegye komolyan amit ők tesznek ki véleményként
5. fogalmuk sincs hogy mivel lehetne eltüntetni a zöldes színt a hajamból, másik megoldás szerintük, hogy fessem be bolti hajfestékkel... kértem egy konkrét típust, kaptam válaszul egy márkát, vettem a drogériában, befestettem, azóta még zöldebb lett a hajam, és most így mehetek nyaralni is a családommal
6. annyit találtam hogy nem én vagyok az egyetlen aki így járt, másnak is csak a vágás vagy a lenövesztés maradt, ha más országban élnénk, már szétperelték volna ezt a céget...
7. a bolti hajfesték nem fogja be a reparexes részt, így ott a csík folyamatosan zöld marad, alatta szép, felette már nő az eredeti hajam amit befog a hajfesték. Milyen szer (a - val írnám legszívesebben) amit nem lehet eltávolítani a hajból ? És vajon mennyire egészséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!