A revalid kapszula mennyibe kerül egy hónapra? És tényleg hatásos?
Figyelt kérdés
Nekem csak azért kéne hogy a hajam gyorsabban nőjön. Tényleg jó? Vélemények?2012. okt. 2. 17:33
1/4 anonim válasza:
Jó, hatásos, de nagyon drága, mivel naponta 2-3 szemet is be kell belőle veni, így kb 8-10e ft havonta.
De jó hír, hogy azt, amit a revalid, azt bármelyik B-vitamin komplex tabletta tudja, pl a dm saját márkása is, ami egy hónapban maximum 1-2e ft..
2/4 anonim válasza:
Nem is 8-10 ezer... A 90 db-os kiszerelés, ami 1 hónapra elég ( napi hármat kell bevenni), 4699... A 30 darabos 1699.
Így se olcsó, de hatásos.:)
3/4 A kérdező kommentje:
hmm..értem. Azt hittem jóval olcsóbb. És 1900ért megérné ha napi egyet kéne bevenni :) de drága,szóval inkább várok míg magától nő a hajm :) azért köszi
2012. okt. 4. 18:59
4/4 A kérdező kommentje:
1700-ért*
2012. okt. 4. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!