Hajvasalástól hullik a hajam mit csináljak?
Figyelt kérdés
kb 1 éve vasalom a hajam, és elég szépen hullik. Úgy szoktam csinálni, hogy megmosom a hajam, rá hővédő, és hajhab, kivasalom, és lakkozom. Minden reggel vasalom, és 3 naponta mosok hajat. Tudtok ajánlani valamit ami akadályozza valamennyire a hajhullást ? (Azon kívül, hogy ne vasaljam) 19F2012. okt. 8. 14:26
21/26 anonim válasza:
17:20, akkor még sokat kell tanulnod, mert pont az igazság ellenkezőjét írtad. 4 éve vagyok komoly párkapcsolatban, és előtte sem voltak pasizási problémáim, akit akartam, megkaptam. A lelki szegénységüket az ilyeneknek meg végképp nem irigylem, inkább szánom.
22/26 anonim válasza:
te beszélsz lelki szegénységről?????:DD
hát te komolyan nem vagy 100-as :D
23/26 A kérdező kommentje:
ne itt balhézzatok már, nem azt kérdeztem, hogy ki nem normális..
2012. okt. 9. 12:45
24/26 anonim válasza:
bocsi csak a másiknak gond van a fejével...:D
nem is kicsi..;)
25/26 A kérdező kommentje:
1. minek veszekedtek, ha bunyózni is lehet ?:D
2. ha nem valósítható meg üzenetbe oltsátok egymást
2012. okt. 9. 12:50
26/26 anonim válasza:
Én lány vagyok.:) A csajok nem verekednek :D
Legalábbis a normálisabbak nem.Amúgy meg mit izgat hol írjuk??:D
Fogod ki x-eled a feltett kérdéseidnél aztán cső.
VÁlaszt már kaptál a kérdésedre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!