Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ilyen a mellkasom?

Miért ilyen a mellkasom?

Figyelt kérdés

Pattanás szerű, de csak néha gennyes, kinyomni meg nem lehet. lassan elszokott múlni. Parfüm is okozhatja? Semmi mást nem használok,időközönként szokott, de menstruáció előtt még több. Szépnek tartom magam,de ha felveszek egy felsőt (nem mellvillantósat) kilátszódik, és így kicsit visszataszítóbbnak érzem magam. Normálisan szoktam tisztálkodni, néha még arcszesszel is átszoktam kenegetni.

Valami tanács,tipp hogy mivel kenjek?

2012. okt. 5. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:

ha tini vagy akkor ez korszak velejáró és boldog pubertástkort!!!! :D

Ha nem vagy már tini, akkor bőrgyógyász, valószínűleg hormonbaj.

2012. okt. 5. 18:22
 2/3 A kérdező kommentje:
17 évesen vagyok,hát köszönöm szépen :D esetleg más?:D
2012. okt. 5. 18:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt a te korodban, de 18ra már elmúltak:). Nyugi most jön a tél, nagyon kivágott polókat gondolom nem veszel fel amúgy sem és suliba sem, tehát szerintem mire megjön a könnyűruha szezon arra már nem is lesz ! :)
2012. okt. 5. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!