15 éves fiú vagyok és szőrösödik a hasam meg a
mellkasom, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez a természetes egy "férfinál" hogy előbb utóbb eljön ez, de nagyon zavar hogy ezt csak magamon tapasztalom a környezetemben lévő srácok közül pedig senki se olyan mint én :(. Nem akarok ilyen koránérő lenni, mit tegyek?
vegyél gyantát és kapd le. kérd meg anyukádat. hogy segítsen, vagy menj el kozmetikushoz, de az drágábban jön ki, mintha otthon csinálnád.
2012. márc. 16. 09:37
3/11 anonim válasza:
Sajnos ez van. Hamarosan "ott lenn" is beszőrösödik.
2012. márc. 16. 09:39
4/11 anonim válasza:
gyanta.
2012. márc. 16. 09:51
5/11 anonim válasza:
Örülj neki.
2012. márc. 16. 10:05
6/11 anonim válasza:
örüljneki. végre nem egy korombeli nem homokos kinézetű srác. 17/lány
2012. márc. 16. 12:10
7/11 anonim válasza:
orulj neki. sok fiu azon aggodik hogy miert nem szorosodik mar, es mikor lesz ferfias... ez teljesen normalis ami vegbe megy most veled. a kornyezetedben levo sracokkal is ugyanez fog tortenni elobb mint gondolnad. ez a termeszet rendje. ha nagyon zavar teged akkor a gyanta a legjobb modszer, mert kb 2-3 hetig nem no ujra a szor. (legalabb is nekem) egy lany.
2012. márc. 16. 15:39
8/11 anonim válasza:
Örülj annak, hogy nem fogsz úgy kinézni mint egy éti csiga. Nekem a csúszó-mászós testű fiúk soha sem tetszettek. Undorítóan férfiatlanok.
2012. márc. 17. 22:44
9/11 anonim válasza:
Annak idején engem is zavart, hogy szőrös a mellkasom. :D Azt hittem a mai világban ezt már egy lány sem fogadja majd el. Azonban később a barátnőm mindig azt mondta, hogy ő azért szereti mert ilyen. S mikor megkérdeztem, hogy de "ennek annak" vajon miért nem ilyen, annyit mondott: "Mert ők úgy néznek ki még most is, mint egy 13 éves :'D. "
Szóval, cseppet se bánd. Ez sosem lesz igazi hátrány. Érett gondolkodású lány nem ez alapján fog megítélni. Negatívan legalábbis biztosan nem (:
22/F
2012. márc. 18. 02:44
10/11 Terrormaci válasza:
Hát én kb 13 évesen kezdtem el szőrösödni,az meg hogy a környezetedben lévő "srácok" vagy érettlenek vagy ien mai páva-raj-alfahímek.
Tehát ez normális, ha meg zavar akkor borotváld mivel késöbb ugyse fog zavarni hameg úgygondolod akkor gyantázhatod mint azt az ez elötti kommentekben is kaptad
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!