Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 15 éves fiú vagyok és szőrösöd...

15 éves fiú vagyok és szőrösödik a hasam meg a mellkasom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez a természetes egy "férfinál" hogy előbb utóbb eljön ez, de nagyon zavar hogy ezt csak magamon tapasztalom a környezetemben lévő srácok közül pedig senki se olyan mint én :(. Nem akarok ilyen koránérő lenni, mit tegyek?
2012. márc. 16. 09:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Semmit nincs evvel baj, fogadd el
2012. márc. 16. 09:36
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
vegyél gyantát és kapd le. kérd meg anyukádat. hogy segítsen, vagy menj el kozmetikushoz, de az drágábban jön ki, mintha otthon csinálnád.
2012. márc. 16. 09:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Sajnos ez van. Hamarosan "ott lenn" is beszőrösödik.
2012. márc. 16. 09:39
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
gyanta.
2012. márc. 16. 09:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki.
2012. márc. 16. 10:05
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
örüljneki. végre nem egy korombeli nem homokos kinézetű srác. 17/lány
2012. márc. 16. 12:10
 7/11 anonim ***** válasza:
orulj neki. sok fiu azon aggodik hogy miert nem szorosodik mar, es mikor lesz ferfias... ez teljesen normalis ami vegbe megy most veled. a kornyezetedben levo sracokkal is ugyanez fog tortenni elobb mint gondolnad. ez a termeszet rendje. ha nagyon zavar teged akkor a gyanta a legjobb modszer, mert kb 2-3 hetig nem no ujra a szor. (legalabb is nekem) egy lany.
2012. márc. 16. 15:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Örülj annak, hogy nem fogsz úgy kinézni mint egy éti csiga. Nekem a csúszó-mászós testű fiúk soha sem tetszettek. Undorítóan férfiatlanok.
2012. márc. 17. 22:44
 9/11 anonim válasza:

Annak idején engem is zavart, hogy szőrös a mellkasom. :D Azt hittem a mai világban ezt már egy lány sem fogadja majd el. Azonban később a barátnőm mindig azt mondta, hogy ő azért szereti mert ilyen. S mikor megkérdeztem, hogy de "ennek annak" vajon miért nem ilyen, annyit mondott: "Mert ők úgy néznek ki még most is, mint egy 13 éves :'D. "

Szóval, cseppet se bánd. Ez sosem lesz igazi hátrány. Érett gondolkodású lány nem ez alapján fog megítélni. Negatívan legalábbis biztosan nem (:

22/F

2012. márc. 18. 02:44
 10/11 Terrormaci válasza:

Hát én kb 13 évesen kezdtem el szőrösödni,az meg hogy a környezetedben lévő "srácok" vagy érettlenek vagy ien mai páva-raj-alfahímek.

Tehát ez normális, ha meg zavar akkor borotváld mivel késöbb ugyse fog zavarni hameg úgygondolod akkor gyantázhatod mint azt az ez elötti kommentekben is kaptad

2012. márc. 19. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!