Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tüntethetem el a pattanás...

Hogy tüntethetem el a pattanásokat? Az arcom, hátam, vállam és a mellkasom is pattanásos. Milyen módszer, gyógyszer segíthet? F/17

Figyelt kérdés
Nem 1-2 napos megoldás kell, hanem olyan, inkább olyan ami hatásos és hosszan tartó.
2012. márc. 11. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
21%

egyértelmű : fogamzásgátló!

Énis pattanásos voltam míg nem szedtem azóta cs elvétve jelenik meg pár de ritka tényleg!

Ha nem élsz nemi életet akkoris nyugodtan szedheted, ajánlok is neked egyet, arra az esetre ha hallgatsz rám:

Belara

Csak jótékony hatását tapasztaltam:)

2012. márc. 11. 19:39
 2/7 A kérdező kommentje:

sztem ezt kihagyom...

F/17 :D

2012. márc. 11. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:

jézusom ne haragudj nem vettem észre a kérdésedben hogy férfi vagy:)) akkor szerintem bőrgyógyász:)

Mégegyszer bocsi:))

2012. márc. 11. 21:35
 4/7 A kérdező kommentje:
lehet felkerülsz a napiszar.hu-ra :D :D
2012. márc. 11. 22:44
 5/7 anonim ***** válasza:
marhán örülnék neki :D amúgy nem hiszem nem olyan nagy szám hogy nem tudok olvasni xd najó csak figyelmetlen voltam ez van:))
2012. márc. 12. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Független attól, hogy nem lány vagy, azért nem az fogamzásgátló a legjobb megoldás :)

Eleget iszol? (napi 2l a minimum)

Eleget vagy levegőn? (napi fél óra nem ártana)

Van valami érzelmi gubancod mostanság?

Pattanás többféle vagy, nem mindegy milyen.

Viszket, nem viszket, piros, nem piros, pici,fáj ha hozzáérsz stb., nem mindegy.

Amit javasolok először is, hogy ne vakard!

A nyoma évek múlva tűnik csak el.

Egy bőrgyógyászt javasolnék, de tudd, tőlük sem kell mindent megfogadni, és ha ajánl valamilyen gyógyót, járj utána...

Aknesolt próbáld meg, ez antibakteriális hatású.

Ebből is többféle van.

2012. márc. 12. 14:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Vermix
2013. nov. 19. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!