Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borotváljam a hasam vagy ne?

Borotváljam a hasam vagy ne?

Figyelt kérdés

Barna vagyok,a bőröm is jó barna csak valamiért zavart és leborotváltam a hasam már 2x én hülye,14 éves vagyok...ezek után szükséges borotváljam vagy inkább hagyjam...csak nagyon zavar pl strandon...habár sok szőr nincs ck a köldököm körül...

mit csináljak???

segítsetek

14/L

2009. aug. 4. 22:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

na ez most mi?

én írtam ki előbb egy szinte TÖK UGYANILYEN kérdést.Vagy fikázod,vagy vak vagy ^^

2009. aug. 4. 22:33
 2/12 anonim ***** válasza:
ne váááágd idövel csak rosszabb lesz...ha nem vagy annyira barnabörü akk ki lehet szökítettni a szálakat egyik barátnömnek sem látszik most :)
2009. aug. 4. 22:35
 3/12 A kérdező kommentje:

első válaszolónak:

te sztem nagyobb vagy 14-évesnél...ez egy...és kettő, hogy feketés szőrt irtál...stbstb

2009. aug. 4. 22:36
 4/12 anonim ***** válasza:
nem vagyok annyira nagyobb ^^
2009. aug. 4. 22:37
 5/12 A kérdező kommentje:

Oké!

Akkor nyogodtan lessük a válaszokat....

te nézd, hogy ki ír a te kérdésedre választ és én is nézem az én kérdésemre érkezett válaszokat!

Szia!

2009. aug. 4. 22:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nagyon zavar, akkor ne borotváld, hanem inkább epiláld, vagy gyantáztasd. Epilátor egyszerűbb, (talán) kevésbé fájdalmasabb, hatásosabb és csak az első néhány alkalommal fáj, utána fokozatosan gyengül a fájdalom :)
2009. aug. 4. 22:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Most gondolom rosszabb, mint előtte, úgyhogy 'muszáj' folytatni. Azt tudom javasolni, hogy gyantázd le, az kicsit gyengíti a szőrszálakat..
2009. aug. 5. 13:01
 8/12 anonim ***** válasza:

én gyantázom de szar sem történik, csak egyre több lesz..:D

szarezmindehogy.

a szőkítő meg baromi hülyén nézki rajtam, mer barnább a bőröm.

2009. aug. 5. 17:38
 9/12 anonim ***** válasza:
vannak ilyen szőrtelenítő krémek. én azokkal a karomat szőrtelenítem és sztem jobb mint a borotva. 1. nem nő vissza olyan hamar a szőr. 2. sokkal jobb a tapintása a bőrnek a krémtől szerintem.
2009. aug. 6. 00:50
 10/12 anonim ***** válasza:
szerintem gyantáztasd ha meg csak megakarsz szabadulni a borotválás miatti feltűnőbb szőrszálaktól( mert levágtad a szőrszál vékony végét ezért egyből a vastagabb látszik)
2009. aug. 6. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!