Okoska:) kérdése:
A Solution Antisudorica szert már megvettem, de mindenhol lehet használni?
Figyelt kérdés
Mármint hónaljon az oké, de a hátam, a talpam, a combom belső felén is alkalmazhatom? (eléggé izzadós vagyok) És esetleg homlok tájékon is? Mármint bekenem a homlokom vele meg a pajesz helyén vagy hol és akkor ott sem fogok izzadni. Ez lehetséges, vagy hülyeség?2012. okt. 3. 21:35
1/2 anonim válasza:
Nagyon óvatosan bánj vele, mert tömény és ha nedves bőrre viszed fel, iszonyúan csíp, mar és napokig nem múlik el. Mindenféleképp először ne arcon próbáld ki. Egyébként már volt itt kérdés ezzel kapcsolatban, keress rá, megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!