11/22 anonim válasza:
Szerintem nem. Az orra elég nagy, a frizurája pedig nagyon előnytelen. Amúgy szerintem barátságos lehet nagyon :)
13/22 anonim válasza:
Jól néz ki szerintem.
OFF:
Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó minőségű képet csinál egy LG KP500.
14/22 mxxx válasza:
tényleg nagy az orra..de attól függetlenül szép...
és cigány vagy nem cigány.... szerintem teljesen le van szarva hogy milyen származású..ha emberileg meg ott van..
15/22 anonim válasza:
Még a retus és az alapozó sem tüntette el a nagy orrát. És a bőre olyan, mintha gumiból lenne, vagy az alapozótól, vagy a kép béna szerkesztésétől.
16/22 anonim válasza:
össze vissza el vannak tüntetve a vonásai, az apróbb ráncai, amik a valóságban kiemelik az orrát. Arról nem is beszélve, hogy teljesen természetellenes ez a porcelánbőr, amit itt kreáltak.
Tegyél fel egy nem manipulált képet és arról tárgyalhatunk..
17/22 A kérdező kommentje:
nem én vagyok a képen mert fiu vagyok :DD egyik haverral néztük a képeket és csak ugy jött :DD
2012. okt. 4. 20:19
19/22 anonim válasza:
Ez nem ugyanaz a csaj -.-... Tudom mert néztem a sorozatot amiben benne van....semmi közük egymáshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!