Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olcsó, gyógyszertári tusfürdők...

Olcsó, gyógyszertári tusfürdőket, testápolókat, stb keresek. Tudsz segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég problémás, érzékeny bőröm van. Vannak termékek, amiket bír, de azok elég drágák. Pl Avonos testápoló (2000 ft)

Azon gondolkoztam, gyógyszertári dolgokat kezdenék el használni, már ha van. Úgy tudom, abban vannak elég olcsóak, babáknak is szoktak ilyesmiket. (azt nem tudom,hogy recepttel vagy nélküle)

Aki tud esetleg ilyeneket, és már használta, vagy jót hallott róla, annak megköszönném a tippjeit!

2012. okt. 2. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Van ilyen fürdető, amit kikevernek. Pár száz ft, azt nem tudom, hogy kell e recept hozzá.
2012. okt. 2. 21:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Bemész a háziorvosodhoz, és felír neked ilyen krémeket. Kiskoromban nekem is volt ilyen problémám, de már kinőttem, úgyhogy neveket nem tudok neked mondani, de az orvos biztosan tudja. Amúgy tényleg jók az ilyen cuccok, általában fehér krémek, nincs benne illatanyag, és nem habzanak.
2012. okt. 3. 08:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Meg fogom kérdezni a háziorvosom, de biztosan felírja :)
2012. okt. 3. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!