Mikortól használhatunk illatos, mondjuk Jonhsons babafürdetőket, babaolajokat, testápolókat? 4 hetes a babám és még a gyógyszertári fürdetőt használjuk. Illetve a babaolajat hogyan kell használni, és minden nap?
Szia!
Én születésétől kezdve használtam a sárga Johnson's-t (az kifejezetten újszülötteknek készült). Bekentem a gyógyszertári fürdetővel, és a vizébe tettem johnsont, meg a fürdető kesztyűre és azzal mostam le. Nálunk a kórházban is azzal fürdették az újszülötteket.
Semmi baja nem volt tőle a kislányomnak.
4 hós kislány anyukája
Nyugodtan használd csak a gyógyszertárit, szerintem az jobb mint a Johnsosns! Az én kisfiam már 13 hónapos, és még a krémet használjuk. A 6 éves nővérével szokott fürödni, úgyhogy ő is azt használja:)
A Johnsons nekem mindkét gyerekem bőrét szárította, a múltkor elfogyott a lányom samponja, és megmostam Johnsonsal. Kétszer használtuk, és tiszta sebes lett a fejbőre, és viszketett is neki.
Úgyhogy sajnos ilyen is van, elég sok baba nem bírja.
Nem akartalak megijeszteni, csak leírtam az én tapasztalatomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!