Miért az az elfogadott ha kemikáliákkal kenik magukat az
emberek? Az ősember se kente magát semmivel. A
középkorban sem fürödtek még mégis vígan éltek.
Miért szólnak meg hogy nem fürdök nem mosok hajat?
Ha büdös nem vagy, akkor kit izgat, hogy fürdesz-e vagy sem?!
2012. szept. 29. 11:10
Lehet, hogy a középkorban nem fürödtek, de mocsok is lett később, meg pestis, tűzvészek, tetvek. Én nem mások miatt fürdök vagy mosok hajat, hanem mert engem zavar. Én is ismerek olyanokat, akiket teljesen hidegen hagy, mikor zsíros a hajuk, de szerintem az neked nem jó, ha nem vagy igényes. És van, hogy az ember nem érzi a saját szagát, mégis büdös. A fürdést az emberek az ápoltsággal hozzák összefüggésbe, (nem véletlenül) ezért szólnak le. És vannak olyan piszkok, baktériumok, amiket nem látsz, de rád kerülnek a nap folyamán. Ennek ellenére ha nem akarsz fürdeni, ne fürödj, senki se kényszerít rá, csak fogadd el, hogy leszólnak, vagy elhúzzák a szájukat, ha ez kiderül. Ez van... :-S
2012. szept. 29. 11:16
Igen, szerinted miért nem volt divatos a középkorban az orális szex?:D Képzelj el egy nőt, aki nem fürdött már 5 éve, nyami nyami, milyen fincsi lehet ott lent.
Amúgy nem hiszem, hogy akkoriban olyan vígan éltek volna az emberek, ugyanis 8-9 gyerekből 1 családnál aligha élte meg 2 is a felnőttkort:D És ezekhez a fertőzéseknek is durván nagy köze van. A higiénia fontos:D
Másrészt én naponta 2x fürdök, ugyanis reggel csodálatos érzés kómásan befeküdni a forró vízbe, másrészről pedig este élvezetes úgy odabújni a páromhoz, hogy érzem a naturál, kellemes tusfürdő illatot a bőrömön, plusz még rajta is azt a vadító, férfias illatot. Na mindegy.:] valaki szeretni fog téged így is, csak aztán meg ne halj szűzen:D
2012. szept. 29. 11:16
Vígan eléltek a középkorban,mert liter számra öntötték magukra a parfümöket, hogy elnyomja a bűzüket, a fejüket meg kis pálcával vakargatták a paróka alatt, mert viszkettek a tetvektől.Sőt, csatornadíjat sem kellett fizetniük, csak kiöntötték a szennyvizet az ablakból.Aztán idejekorán elpatkoltak különféle fertőzésekben.Tényleg nagyon jó lehetett.Fúj.
Az ősember meg hogy is juthat eszedbe?Neked ő a példakép?Azért azóta fejlődött a világ egy kicsit higiéniai szempontból is, szerencsére.
Nem muszáj kemikáliákkal kenned magad,vannak természetes illatosító, tisztálkodó szerek, ha a mű illatokat nem szereted, de a mosakodást hanyagolni nem csak undorító, hanem egészségtelen is.
2012. szept. 29. 11:21
5/18 A kérdező kommentje:
Férjem van utólsó és ő is csak heti 1 x fürdik tusfürdőt nem használ csak kevés babaszappant hajat havonta mos deot nem hasznal meg semmi kenceficet es imadom a szagat nem büdös ő is az enymet pedig én még annyit sem fürdöm
6/18 A kérdező kommentje:
És amugy hajtananak ram a pasik jo alakom van stb. D sztem azert is mert atjon a sajat szagom es arra gerjednek azert vannak ramallva mert izgatja őket . Mert nem nyomom el holmi tusfürdő deo kombóval.persze nem érezni erősen a szagom de tudvalavo szag alapjan valasztunk es en nem keverem össze mindenfele kenceficevel a sajat illatom es sajat honaljam szoktam szagolgatni es a ferjemet is es nagyon finom
Te nem az vagy, aki diplomás és a férje orvos? Hányszor teszed még fel ezt a kérdést? Undorító, ha valaki nem ad a higiéniára, fogd már fel!
2012. szept. 29. 11:29
Legalább egymásra találtatok, pont összeilletek az igénytelenségetekkel!
2012. szept. 29. 11:29
Ezek szerint az ősember még nem halt ki....
Mennek utánad a pasik.Hát, a muslincák is mennek a pia szagú ember után, de nem a külseje, hanem a szaga miatt .
2012. szept. 29. 11:30
Amiket mondasz, az két különböző dolog. A tisztálkodásnak semmi köze az ilyen krémekhez, parfümökhöz meg egyebekhez. Attól, hogy nem kened be magad mindenféle vegyszerrel (tényleg nem egészséges), attól még lehet figyelni a higiéniára. Sokak szerint ha mindennap fürdünk, attól kiszárad a bőrünk, és vannak országok, ahol az az elfogadott, hogy nem fürdenek mindennap az emberek, de 2-3 naponta ott is letusolnak, mert a normális emberek nem szeretnek mocskosak lenni. Az már a másik véglet, amit te csinálsz, hogy hetekig nem mosakodsz.
2012. szept. 29. 11:32
Kapcsolódó kérdések: