Mit tegyek? Fenékközépig érő hajam van. Nem vasalom, sem hajszárítóval nem ölöm, mégis törik és hullik! Hajmosásnál rengeteg haj marad a kezemben, fésülködésnél a fésűben! Tudnátok valami jó tanácsot, hogy rendbehozzam a hajam? Tippek?
Szedj hajvitamint, én is azt tudom ajánlani. Nekem pont a ricinustól hullott, miután abbahagytam a hullás is megszűnt. A töredezett részt sajnos le kell vágni, utána pedig használj rá hajvégápoló szérumot (pl. Gliss kur olajosat). Nem fog egyik napról a másikra rendbe jönni, türelmesnek kell lenned. Milyen gyakran vágatod? 2-3 havonta 1-2 centit kéne, hogy ne törjön. Nekem is ekkora volt a hajam, mikor nekiálltam rendbe hozni. 3 év alatt lett teljesen egészséges, most sokkal hosszabb is és jó vastag a vége. Korábban nagyon el volt vékonyodva.
Még azt tudom ajánlani, hogy használj kímélő sampont. Pl. a dm-es Babylove szulfátmentes, így nem szárítja úgy a hajat. Vagy a sárga Dulgon kids még jobb. Minden mosásnál használj balzsamot. Nekem legjobban a Wella Repair vált be. Kifésülősprayk is segítenek sokat, abból a Pantene Aqua Light jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!