Most hullik a hajam vagy törik? És mégis miért? 14/L
Figyelt kérdés
Nemrég vettem új hajlakkot, most olcsóbbat mert ajánlották, szerintem jó hajlakk.Én úgy szoktam vasalni a hajam (mindennap, mert én csak ugy viselem el ha egyenes: D), hogy hajlakk->vasalás, szóval elég egészségtelen de csak így tart.És mióta ez a hajlakkom van, nem vagyok benne biztos h a hajlakk miatt van amugy, azórta fésülöm a hajamat iylen sűrűfogúval, egy csomó (hosszuszálu) haj kijön ami eddig sosem volt. Lehet h csak az ősz miatt van? vagy mi ez??2009. szept. 7. 21:42
1/2 anonim válasza:
nagyon rosszul teszed a hajlakk>vasalás dolgot, mivel totál beleégeted a hajlakkot a hajadba. és még tisztába is vagy vele és nem teszel ellene...:S szörnyű. különben meg a göndör haj is nagyon divatos most szerintem. amugy meg csak meg tutod különböztetni a hajhullást, a töredezéstől nem?! ez nem kioktatás volt, csak leírtam...
2/2 anonim válasza:
Hajlakott SZIGORUAN TILOS rakni vasalt hajra ...Vasalas elott azert nem mert teljesen tonkreteszi(gondolj bele , h azok az anyagok amik a hajlakkban vannak mind belefornak a hajadba) es vasalas utan ,azert nem mert A HAJLAKK GONDORITI a hajat. Vasald ugy a hajadat ,hogy :SABRIFINA hovedo->Vasalas->WAX...ha waxot raksz a hajadra sokkal tobbet tart ,mint a hajlakk , legalabb is nekem az jobban bejon. Meg egy megjegyzes!En mikor Ukrajnaba voltam ott a fodraszatban ugy vasaltak ki a hajamat , ahogy te szoktad es nagyon repedezett volt 2-3 hajmosasig akkor fogadtam meg ,hogy tobbe nem rakok lakkot a hajamra...REMELEM NEKED NINCS SEMMI BAJ A HAJADDAL ES HAMAR RENDBEJON...hatha csak az osz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!