Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha csak vizzel tusolok le...

Ha csak vizzel tusolok le tusfúrdő nélkül az is fürdésnel számít? És. Amikor a medncébn fürdök a gyógyfürdőben? Az normális hogy nekem ennyiből all a tisztalkodás? Meg a szauna neha ott ledörzsölöm az elhalt sejteket es viztus tusfurdo nelkul

Figyelt kérdés
Csak normalisqk irjanak
2012. szept. 28. 23:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Még ha viccnek is szánta a kérdező, az a durva, hogy nekem van olyan ismerősöm, aki így csinálja. Undorítóan büdös..
2012. szept. 29. 09:47
 12/14 anonim ***** válasza:
44%

ha tényleg nem vagy büdös akkor miért ne? most itt okosságokat próbálnak írni a többiek, de ha belegondolsz a tusfürdő az egy vegyszer na abba tényleg smemi természetes nincsen a szappan már jobb de abból is vannak ócska fajták. A tusfürdőben oylan anyag van ami szépen leoldja a zsírt és utána elkezdi szárítani a bőrt főleg akinek amúgyis érzékeny. Én sima szappant használok csak a hajlatokban és tgelejsen elvagyok így.

amúgy ajánlanék egy oldalt ahol természetes dolgok receptjeirőúl olvashatsz.

lukreciakencei.hu

2012. szept. 29. 10:45
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Istenem... utolsó, te egy zseni vagy. Irónia off. A tusfürdőnek pont az a lényege, hogy nem szárítja annyira a bőrt mint a sima szappan. Semmi olyan nincs benne amúgy, amitől bajod lenne. Ha akarod még liter számra is ihatod.
2012. szept. 29. 13:39
 14/14 anonim ***** válasza:
kamu
2012. szept. 29. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!