Ha csak vizzel tusolok le tusfúrdő nélkül az is fürdésnel számít? És. Amikor a medncébn fürdök a gyógyfürdőben? Az normális hogy nekem ennyiből all a tisztalkodás? Meg a szauna neha ott ledörzsölöm az elhalt sejteket es viztus tusfurdo nelkul
Figyelt kérdés
Csak normalisqk irjanak2012. szept. 28. 23:26
1/14 anonim válasza:
A fürdés definíciója nincs benne az alkotmányban, szóval az számít fürdésnek amit annak gondolsz. A sivatagban homokkal fürdenek. Ízlések és pofonok.
2/14 A kérdező kommentje:
Csak kivancsi vagyok ez normális ez. Meg más is van e így. Elöször csak tesztből próbaltqm hogy nem fürdöm de jött a strandazezon igy a medenceb csak ert viz. Meg edzoteremben rakaptam a saunara heti 1x mondjuk es utana vizzel letusolok . Es tiszta vqgyok igy csak nem tudom ez normalis e jo lenne tobb velemenyt megtudni errol. Mert szamomra meglepo hogy tiszta vagyok jol erzem magam pedig eloszor vsak tesztn akartam.
2012. szept. 28. 23:37
3/14 anonim válasza:
Volt hogy nem volt másra lehetőségem, csak sima vízzel zuhanyozni, de a bőrömről a zsír, meg piszok nem jött le rendesen. Persze ugyebár a zsír nem igen távozik sima vízzel.
4/14 anonim válasza:
A víz nem oldja a zsírt, márpedig a kosz abba ragad bele. Tehát a sima vízzel való tusolás után ugyan olyan büdös maradsz, mint előtte. Nem hiszem el, hogy nem tudsz venni minimum egy darabka szappant.
5/14 A kérdező kommentje:
Van egy csomo tusfurdom csak nem akarom hasznalni termeszetessegmqnias lettem. A saunaban leszoktam az elhalt sejteket dorzsolni igy sztem gy a zsir is lejon a lenyeg nem vagyok budos apolt csaj vagyok. Csak nem merem elmondani eloben senkinek a szokasaim nehogy megszoljanak persze lehet sokan vannak igy mint en csak nem mondjak el nem?
2012. szept. 28. 23:46
6/14 anonim válasza:
Ha sima vízzel tusolsz, nincs testszagod? Mert szerintem az előző napi dezodor maradéka tusfürdővel/szappannal jön csak le, de he nem tisztítod le rendesen és folyamatosan új réteget viszel fel, az káros lehet hosszabb távon
7/14 A kérdező kommentje:
Nem hasznalok dezodort nem termeszetes
2012. szept. 29. 00:10
8/14 anonim válasza:
Ha ezt viccnek szántad akkor oké, ha viszont komolyan akkor nem , ez nem normális :)
9/14 anonim válasza:
Mi számít természetesnek nálad? Mármint nekem pl van olyan izzadásgátlóm, ami nem mesterséges anyagokból készült, úgy rendelem egy olyan oldalról, ahol csupa egyszerű alapanyagokból készült sampon, krém stb van. Semmi bajod nem lesz tőle és büdös sem leszel. Esetleg ott nézz utána szappanoknak. Egyébként egy háziszappan jó esetben zsírból/olajból és lúgból készül, úgyhogy nem értem mi nem természetes ebben. A ruha sem természetes ennyiből ami rajtad van, sőt a számítógép sem, amin írsz .
10/14 anonim válasza:
A szappan 99%-ban állati zsiradékból van. Ha ez nem természetes, akkor a szauna sem, ahol csupa mesterséges illatszereket locsolgatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!