Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Extra göndör hajam van. Mit...

Extra göndör hajam van. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Most perpillanat [link] ilyen hajam van! És le szeretném vágatni, olyan igazi bubi hajra:) Mit gondoltok milyen lenne? Illetve kinek tetszik, és kinek nem? Sokkal jobban tetszik nekem is a hosszabb haj, viszont a személyiségemhez, mások elmondása szerint is a rövidebb, bohókásabb haj illene! Vélemény?

2012. szept. 28. 16:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Tök aranyos csajnak gondoltalak a képed , meg a kommenteid alapján , de a cigi miatt hatalmasat csalódtam. Nem gondoltam volna rólad.
2012. okt. 4. 18:59
 22/28 A kérdező kommentje:
Hát van ilyen:) Amúgy nem vagyok ám az aranyosság mintaképe...sőtt....
2012. okt. 4. 19:02
 23/28 A kérdező kommentje:
Amúgy nem értem, hogy az aranyosság miért függ össze azzal, hogy dohányzok, vagy nem! Úgy gondolom, hogy attól még mert van egy borzasztó rossz szokásom, ugyan úgy tudok kedves, és ember centrikus lenni! A kettő nem függ össze egymással....megítélésem szerint:)
2012. okt. 4. 19:04
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát mindig is elítéltem azokat akik ilyen NAGYON fiatalon dohányoznak.
2012. okt. 4. 19:14
 25/28 A kérdező kommentje:
Ki így, ki úgy:) Én sem vagyok büszke erre elhiheted...
2012. okt. 4. 19:29
 26/28 anonim ***** válasza:
Csak azért kérdeztem, mert írtad, hogy cigizel. Nem ítéllek el, én is cigiztem, de szerencsére sikerült leszoknom! :)
2012. okt. 4. 20:48
 27/28 anonim ***** válasza:
Nagyon szép a hajad, le ne vágasd, inkább növeszd még:)
2012. okt. 12. 17:09
 28/28 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint a mostani hajad tetszene jobban. :) De ha gondolod, bevállalhatod, az is jól állna szerintem.
2012. okt. 31. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!