Extra göndör hajam van. Mit gondoltok?
Nekem nagyon tetszik a hajad.Anno nekem is göndör volt, bár jóval nagyobb hullámokkal.Kiöltem sok évi hajvasalózással belőle:(
Ahhoz, hogy a Te hajad bubifrizurában úgy álljon, ahogy kell, biztos meg kéne vasalni egy kicsit, és hamar tönkremenne.
Ha bohókás csaj vagy, festess bele egy-két színes tincset.Szerintem vétek ezt a szép hajat megbolygatni!
Nekem is nagyon göndör hajam van, de én személy szerint nem szeretnék rövidet... :) Volt olyan még kisebb koromban, de rengeteget szenvedtem miatta, nem állt sehogy. Most azért van súlya és szépen lefelé áll, nem 800 irányba, mint ezelőtt :D Mondjuk nekem a személyiségemhez sem illene ez a rövidség.
Bohókásnak bohókás, szóval ha te magad ilyen vagy, akkor nyugodtan vállald be! :) Főleg, ha tudod is kezelni a göndörséget! :)
Nehogy levágasd, hihetetlen jól áll neked a göndör haj és a hossza is pont jó!!!
Ha bubira levágatod, csak szenvedni fog vele, mert sehogy nem fog állni, ráadásul kiégetnéd a vasalással!
Én sem vágatnám le.Nekiállnám növeszteni,és irtó dögös lenne a frizud.:)
23l
Szerintem simán levágathatod:)
Egyik barátnőmnek is ilyesmi rövid haja van, és nagyon jól áll neki, szerintem neked is jól állna. Ha meg nem, majd visszanő. (amúgy bocsi, de nem tudnálak elképzelni olyan nagyon hosszú "nőies" hajjal, mert iszonyat cuki vagy:))
Ez a hossz is tetszik, de szerintem inkább rövidebb legyen, mint hosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!