Extra göndör hajam van. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Most perpillanat [link] ilyen hajam van! És le szeretném vágatni, olyan igazi bubi hajra:) Mit gondoltok milyen lenne? Illetve kinek tetszik, és kinek nem? Sokkal jobban tetszik nekem is a hosszabb haj, viszont a személyiségemhez, mások elmondása szerint is a rövidebb, bohókásabb haj illene! Vélemény?2012. szept. 28. 16:35
11/28 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon köszönöm az összes válaszolónak:) Az ,,eredmény" szerdán lesz meg, azt mondta a fodrász, hogy megmossa, és kitaláljuk mit kezdjünk vele:) Annyira régóta motoszkál bennem a gondolat, hogy iszonyat! Én is hasonlóképpen vélekedem erről, mint az utolsó válaszoló....ha nem jó, majd meg nő:)
2012. szept. 28. 19:56
12/28 anonim válasza:
Nagyon szép hajad van. :) Majd várjuk az eredményt. :)
13/28 anonim válasza:
ne vágasd le!!! ez gyönyörű!!!!
14/28 anonim válasza:
jajj de szééép *.* szerintem se vágasd le:) ez gyönyörű!
15/28 anonim válasza:
így is olyan göndör, hogy hiába hosszú, a válladig alig ér. ha bubira levágatod egy tök rövid és nagyon göndör haj lesz az eredmény...mint a 70 éveseknek.
hagyd jó így :)
16/28 anonim válasza:
óóó de gyönyörű hajad van! figyelj szerintem így is elég bohókás már, ne vágasd le! ez annyira nem hétköznapi, annyira különleges, hogy tartsd meg & viseld büszkén!:) szerintem. :)
18/28 A kérdező kommentje:
Jaj aranyos vagy, hogy kérdezed, képzeld nem tudtam eljutni sajnos:( Szüleim annyira nem pártolták ezt a levágatós dolgot, szóval saját zsebből kellett kifizetnem! Csak időközben elfogyott a cigim is....magától értetődő volt a fontossági sorrend:))
2012. okt. 4. 18:06
19/28 anonim válasza:
Bocsi, hogy ezt mondom, de Hál' Isten!! :D Jó, hogy nem vágattad le a hajad! :) Am szabad tudni hány éves vagy??
20/28 A kérdező kommentje:
Tudod be kell valljam, így utólag én is örülök egy kicsit. Most megint 'ki vagyok békülve' a hajammal!:)) Amúgy 16
2012. okt. 4. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!