Leepiláltam a combomról a szőrt, azóta elég durván néz ki, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Szerintem már egy hónapja megvan ennek, és kábé két hete már piros pöttyös, tapintásra meg olyan, mintha libabőrös lennék, egyszóval undorító, és nem akarok levetkőzni a barátom előtt. Van erre valami gyógymód, vagy maradandó károkat okoztam magamban? Eddig olyan szép volt ott a bőr... Csak el akartam hagyni a borotvát.2012. szept. 28. 10:03
2/5 anonim válasza:
Nálam a borotvától vannak ilyen tüneteim,soha többet borotva!! én betadinnal szoktam lekezelni.
3/5 A kérdező kommentje:
És az tényleg hatásos? A Betadin? Milyen tempóban hat?
A bőrgyógyászokban nem hiszek, voltam már más problémával, és azt orvosolta, hogy vegyek meg egy 5000 forintos sampont, köszönöm szépen... Szóval inkább a házi praktikákra, tapasztaltak tippjeire lenne szükségem.
2012. szept. 28. 11:21
4/5 anonim válasza:
Én rögtön rákenem szőrtelenítés után,nálam egy éjszaka alatt javul a dolog. Jobbulást neked:)
5/5 A kérdező kommentje:
Jól van, köszönöm..:)
2012. szept. 28. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!