Ha befonom apró tinncsekbe a hajam estére, akkor annak lesz eredménye reggel mikor kibontom, vagy alig fog meglátszani?
Szerintem inkább ilyet csinálj,hatásosabb eredménye lesz :
http://www.youtube.com/watch?v=6wsMp85krco
Csak legyen nedves a hajad!
Ez egy sima konty. Ha nedvesen készíti el és hagyja megszáradni, biztos lesz benne hullám, de ő kreppelt hajat akar, ha jól értettem.
Kérdező, én annak idején hajmosás után, a nedves hajamat fontam be és hagytam reggelig száradni. Egy hátránya van csak ennek: az alja, ahol begumiztam, egyenes maradt, ráadásul töri is a hajvéget ez a módszer.
Szerintem behullámosodik az erős szálú haj is, csak legfeljebb nem marad meg a nap végére. Tegyél rá valami fixálót, miután kibontod és megfésülöd.
Nekem sűrű egyenes szálú hajam van. Amikor befonom kis apró tincsekbe mosás után és reggel kibontom kb így nézek ki:
Szóval iszonyatos nagy fejem lesz a hajam pedig alig hullámos.
De ha egybe fonom ilyen francia fonással akkor nagyon jól néz ki mert a hullámok nagyobbak lesznek.
Én hajmosás után meg szoktam szárítani mert fonva nem száradna meg reggelig sem. Utána teszek rá göndörítő sprayt és befonom. Reggel pedig kibontom
Pontozgassatok csak le, de ez, amit belinkeltél, előző hozzászóló, jelentem, a kreppelt haj. A kérdező ilyet akar. De ha mégse, akkor javítson ki.
igen valóban az lene a legjobb ha vennék egyet, csak hogy ezzel az a baj h. nem akarok. Ha tudok hasonló hatást elérni semmi fonással, akkor kétségem sincs afelől hogy nem fogok kreppelőt venni...
köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!