Miért van, hogy bezselézem reggel a hajam, és délre már olyan mintha semmi nem lenne benne?
Sőt lelapul, és mintha össze lenne állva
mit lehet tenni ellene
Ahamm
Szóval béna vagyok :D
Nem kis tincsekbe áll össze
hanem csak lelapul, és ha "megfogom" akkor érzem, hogy benne van a még a zselé, de hatása már nincsen
rossz zselét használsz, a legerősebb zselé kell és ha belőtted várd meg míg megszárad és fújd le hajlakkal. amikor hátul elől aszimmetrikus hátul tüsis hajam volt, én is így csináltam meg és többnyiremég az alvást is túlélték a tüsijeim, pedig hátul tarkótól volt tüsizve, reggel kicsit felfelé át kellett simítani és máris úgy állt, ahogy előző nap reggel belőttem.
és ne használj sok zselét mert az lehúzza a hajat, csak a hajvégekre kell tenni és már meg is áll...ha sietsz hajszárítóval rá tudsz segíteni a száradásra de kizárólag alacsony hőfokon! ettől viszont ahogy tapasztaltam kevésbé lesz tartós, könnyebben törik...
20+ nőstény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!