Mi a véleménytek arról ha én már nem mostam hajat több mint 1 hónapja és nincs is kedvem megmosni? Más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 20:50
21/56 anonim válasza:
De tényleg, most komolyan mire számítottál? Mindenki egyet fog veled érteni, amikor ez alap dolog hogy megmossuk a hajunkat!? Ha ránéznek az emberre majdnem hogy az a legfeltűnőbb a haja!
22/56 anonim válasza:
Sipirc a kádba,öntisztulás nincs te agyalágyult!
23/56 anonim válasza:
Nincs kedved megmosni? Miért, ez kedvtől függ? És, ha sz@rás után nincs kedved kitörölni, akkor mi van? El tudom képzelni milyen állatkert lehet már a fejeden, ha ennyi nincs benned, hogy heti egyszer megmosd. Fúj.
24/56 anonim válasza:
Szerintem ez valami kamu lehet. Már azzal elárulta magát, hogy a férje szereti szagolgatni...
Hihetetlen milyen igénytelen lehetsz...
Volt egy nő, aki azt írta egyszer, hogy kéthetente fürdik, még akkor is, ha menstruál, mégis körülrajongják a férfiak... Döbbenet...
25/56 anonim válasza:
Kedves kérdező!!Nagyon eltűntél!!!
26/56 anonim válasza:
előző: lehet azért tűnt el, mert annyira koszos volt már a haja, hogy egy napba telik mire kimossa belőle a hónapos retket.
28/56 anonim válasza:
na kérdező, elhatároztad, hogy hajat mosol és azért nem reagálsz?
29/56 anonim válasza:
nem, a szülei eltiltották a nettől, mert egyest hozott
30/56 anonim válasza:
Vaaagy most takarítja ki a kádat a hónapos dzsuva után ami a fejéről leázott, amit tegnap este óta áztat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!