Férjes asszony létedre, ne haragudj, de ez számomra elfogadhatatlan, a férfiak általában szeretik ha a párjuknak jó illata van a hajának és bele túrhat a fényes, rugalmas hajába. Legalább is az én párom ezt igen is igényki!
2012. szept. 23. 21:08
12/56 anonim válasza:
azt, hogy: egészségedre, de én ma is megmostam a hajamat, mint minden vasárnap. nem hiszem, hogy olyan nagy erőfeszítés kéne ahhoz, hogy az ember hajat mosson.
menj, mosd meg, ne itt kérdezgesd, hogy ki mit gondol, mert a többség úgy is azt mondja, hogy mossad meg.
én személy szerint nem tudnék úgy élni, hogy legalább 3nap után ne mosnék hajat, mégha csak leöblíteni tudnám, akkor is megtenném, mert úgy gondolom, hoghy a zsíros haj igénytelen.
2012. szept. 23. 21:18
13/56 A kérdező kommentje:
A férjem imádja a haja, szép erós rugalmas selymes.attol független hogy nem mosom és mindig szagolgatja és a festett hajat undoritonak tartja pl
2012. szept. 23. 21:20
14/56 anonim válasza:
Nem értem hogy akkor miért itt kérdezgeted hogy mi a véleményünk, ha neked így jó és tetszik, meg a párodnak is akkor most mit érdekel a mi véleményünk? De legalább már tudod hogy a válaszolók 100% igényes a hajára!!! És RENDSZERESEN mossa a haját!
2012. szept. 23. 21:25
15/56 anonim válasza:
mocskos hippi. az 'öntisztulás' állítólag 3 hét után következik be és annyi a lényege hogy a haj lassabban zsírosodik utána mint általában, nem azt hogy nem kell hajat mosni. rohadtul igénytelen egy bagázs lehettek már ne haragudj.
2012. szept. 23. 21:26
16/56 anonim válasza:
Nekem a fenekemig érő, hajam van a dússágáról meg annyit hogy igen ritka az a hajgumi ami átéri egyszer, szóval igen megszenvedek a hajmosással, egyedül nem is megy segítség kell hozzá, de heti min. 2* megmosom! Pedig nem könnyű!
2012. szept. 23. 21:28
17/56 anonim válasza:
ez kamu kérdés...én ezt nem akarom elhinni...és zuhanyozni szoktál? mert a hajmosás ugyan olyan fontos, mint a zuhanyzás (persze nem azt akarom ezzel mondani, hogy napi 2szer hajat kell mosni elég heti 1szer, de inkább 2szer).
2012. szept. 23. 21:50
18/56 anonim válasza:
Nem te tedded fel valamelyik nap a kérdést hogy mi lenne ha nem mosnátok az orvos férjeddel hajat mert ő fél hogy megfázik meg így akartok spórolni???De ha nem is te voltál attól függetlenül ez nagy igénytelenség!!!Tuti nem mennék emberek közé.
2012. szept. 23. 22:15
19/56 anonim válasza:
Szerintem is kamu. A haj öntisztulása pedig egy hülyeség. Annyi az egész hogy a haj megtelítődik, zsírral, kosszal, ezért már nem fog még zsírosabb, koszosabb lenni. Ettől még undorító, igénytelen.
Vagy mire vársz, hogy egyszer csak hopp magától tiszta lesz? Mégis hogy képzeled ezt el? Jönnek este a tündérek és megmossák neked titokban amíg alszol? Mert mosás nélkül a kosz és zsír nem fog onnan távozni... jó példa ha ránézel egy kint élő csövesre.
2012. szept. 23. 22:17
20/56 anonim válasza:
Jaa te vagy akinek orvos a férje és ő sem mos hajat... Te kamu vagy, nem unod még? Holnap suli...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!