Nektek tetszik ez a tetoválás? Akinek már van, el tudná mesélni mennyire fájt? 16/L
pont ez a motívum annyira nem tetszik (ha már tetoválást csináltatsz,az szerintem legyen egyedi,olyan,amilyen senkinek sincs)
nekem több helyen van,többek között alkaron/csuklón is.hogy mennyire fáj,az a fájdalomküszöbödtől függ.van,akinek szinte egyátalán nem fáj,és van a másik másik véglet,aki bele akar halni.nekem speciel nem fájt annyira,de belső combra SOHA ne tetováltass,az borzasztóan tud fájni a 3. óra után.mondjuk,amit belinkeltél,szerintem maximum(de nagyon max) egy óra alatt megvan mindennel,nem lehet vészes,csonton picit kellemetlenebb.
NEM , NEM TETSZIK !!!
Ha már csináltatsz egy tetkót ami valószínű , hogy életed végéig rajtad lesz akkor olyat csináltass amihez valami emléked fűződik. Ha csak nem szeretnéd majd eltávolíttatni ami drágább mint maga tetkó és jobban is fáj. Ez a tetkó nagyon de tényleg NAGYON sok emberen megtalálható , miért akarsz beállni te is a sorba? Múltkor ezen viccelődtem barátnőmmel mikor lent ültünk a padon és elrepültek felettünk a madarak , hogy "Nézd,ott repül a tetkóm!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!