1/8 anonim válasza:
Nagyon édes, én is ilyet akarok elég régóta csak fekete-fehérben. A színes tetoválások nem tetszenek.
2/8 A kérdező kommentje:
én is fekete-fehérbenszeretnék ugyanoda, mindenki akinek mondtam eddig kb hülyének nézett:S
2011. jún. 12. 08:41
4/8 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, vannak jobb helyek is szerintem lányoknak. Mondjuk sokat ront, hogy színes. Feketén, egy szép alakon még lehet ki is nézne valahogy.
5/8 A kérdező kommentje:
de miért nem tetszik?
2011. jún. 12. 11:41
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Nekem sem tetszik...főleg nem oda ahol a képen van..én a hátamra szeretnék vagy a csuklómra,bokámra de kissebbet és nem szineset..meg nem is ilyen mintát...ha magamra tetováltatok valamit akkor annak legyen valami jelentése a számomra:)de amúgy aranyos:)
8/8 anonim válasza:
Nekem így képen tetszik, de valódi emberi testen nem tudnám elképzelni. Főleg nem 30 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!