Tetszik ez a tetkó?
Figyelt kérdés
Még nem tudom milyet,de valami szöveget szeretnék.És ez tetszik.Nagyon fáj?2012. febr. 4. 12:34
2/8 anonim válasza:
eléggé fáj. és ez a valami szöveg nem,nem tetszik.
3/8 anonim válasza:
Nagyon nagy divat lett ez az ujjra tetoválás, nekem nem tetszenek. Ráadásul kis szöveget, meg szíveket a tenyérre/ujjra... inkább akkor a csuklódra írasd!
4/8 anonim válasza:
sztem az ujjadra nem érdemes tetováltatni..inkább a testedre,olyan helyre,amit el is tudsz takarni,ha kell
7/8 kínaimandarin válasza:
ez nekem sem tetszik. én nem akarnék soha tetkót,de egyedül a csillag tetszik (ami ilyen picike) :D
de szerintem gondolj bele abba is,hogy megéri-e ez neked...mert nekem a nagynéném csináltatott még olyan 18 évesen talán és most már szégyelli (sárkány volt neki a karján),mert sokan megszólják érte,ezért megcsináltatta a kedvenc képének egy részletét a sárkány helyére. szóval szerintem jól gondold át :)
8/8 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy sok munkahelyen kizáró ok, ha valakinek tetoválása van, pláne ha látható helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!