Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik legjobb arctisztító,...

Melyik legjobb arctisztító, ami segít a miteszerek és a pattanások eltüntetésében?

Figyelt kérdés

Ha tudtok vmi olyat, ami 5000 ft alatt van légyszi írjatok!

Azt is megírhatjátok, h nektek mi vált be. Nem muszáj toniknak lennie. Gondolok itt teákra, krémekre, brmire. Még a házi receptek is érdekelnek.

Am annyira nem durva az arcom, de szeretném azokat a pattanásokat, amik a zsíros, sós ételek vagy menstruáció miatt elöjönnek rendesen lekezelni. Köszi

2009. aug. 1. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt ajánlom, tartsd be a 3 lépést, nekem is ez vált be:

1. Tisztítás: ehhez használj egy arclemosót (bemész pl. DM-be, biztos találsz vmit, csak NE tonik legyen), néha arcradírt pluszba.

2. Tonizálás: itt használj tonikot, ez összehúzza a pórusokat, így nem tudnak eltömülni-> nem lesz pattanás (fontos, hogy csak tiszta arcon használj tonikot, különben bezárod a koszt a pórusba)

3. Hidratálás: ehhez használj egy hidratáló krémet (pl. Nivea)

Ha ezt mindennap végigcsinálod, meglátod, sokkal szebb lesz a bőröd :)

Ja meg szerintem vegyél vmi pattanásleszárító cuccot, az esetleges (főleg menzesz ideji) pattanásokra :)

ui.: Bocsi, ha nem pont a kérdésedre válaszoltam, majd a márkákat megírja más :)

2009. aug. 2. 01:15
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

igaza van az első hozzászólónak, de azt még hozzátenném, hogy a miszereteket csak úgy lehet eltünteni, ha kinyojuk. Ezért nagyon fontos, ha havonta 1x menj el a kozmetikushoz nagykezelésre. Mivel sajnos a miteszerek egy idő után újraképződnek, ezért elengedhtetelen hogy rendszeresen járjunk nagykezelésre.

Sajnos ez pénztárca függő, nem mindenki engedheti meg magának.

Fontos a mindennapos arctisztítás.

Nekem egy bolti termék se vált be Clen&Clear, Oxy, Garnier, AVON, ORIFLAME se még sorolhatnám, egy se!!!

Az Ilcsi vált be olya annyira, hogy még csak fél éve használom, de látványos az eredmény. Nem azt mondom, hogy nagyon sok patim volt, nem igazán, de már annyi sincs amennyi volt és az arcom se zsírosodik.

A titok abban van, mármint az Ilcsiben, a bolti termékekkel ellentétbenm,, hogy az Ilcsi kozmetikumon, natúr, azaz csak termnészetes, gyógynövényeket tartalmaznak. Nincs bennük "vegyszer" se allergiát kiváltó szinezőanyag és illatanyag, ezek is mind a növényekből kivont illat és szinezőanyagok.

Sajnos egyre többen allergiásak valamilyen bolti sz@rra már bocsi én is az lettem egy krémre és Avonos testápolóra és sokan nem tudják hogy miért?! Hát a benük klévő összetevők miatt.

Bocsi eltértem a kérdésedtől :)

Szóval én fekete szappant használok, erős fertőtlenítő, összehú és száírtó hatása van, mivel szírít elég heti 1x, 2x alkalmazni.

Használok még ichtilolos, gyógyfüves pakolást.Hát ez szuper. Ha már kijön egy-két pati, rákenem az arcomra, miútán megszáradt lehúzom, mert ez lehúzható és már akkor látványosan csökken a pati mérete és színe.

Ez a pakolás nagyon erős fertőtlenítő, összehúzó, antiszeptikus, vérbőséget okozó hatása van. Ezt szeretem a legjbban.

De nagyon jó még a csipkebogyó, kukoricás arcradír is.

Árban úgy vélem kifizethető és abszorút nem drágábbak a bolti termékeknél, mindezek ellenére még természetes, natúr kozmetikumok, amit boltban nem lehet kapni.

Én a kozmetikusomtól veszem, ő dolgozik Ilcsivel.

A fekete szappan 35 Ml-es 1800 Ft, a pakolást és az arcradírt 30 ml-es tégelyben veszem. A pakolás 1200 Ft az arcradír 1600 Ft körül van.

Ha úgy nézzük csak heti 1, 2 alkalmommal használom, kibír 1 hónapot is.

Ha esetleg érdekel nézz utánna a termékeknek

www.ilcsi.com

2009. aug. 2. 07:41
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Szia! Én kipróbáltam a legdrágábbtól a legolcsóbbig, minden ilyen vackot, amit reklámoznak, egyik sem vált be. Elmentem a bőrgyógyászhoz, írt fel egy mosakodókrémet (kemény 120 forint) meg egy éjszakai krémet (Duac gél 2600 körül), és kb egy hét alatt észre lehetett venni a változást. Volt akkor olyan pattanásom, ami 2 hónapja ott volt, és ez 3 nap alatt eltüntette. Nekem nagyon bevált. Azóta hozzá sem nyúltam a régi arclemosóimhoz. 20L
2009. aug. 2. 10:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat. Bőrgyógyász nálunk csak tablettát ír fel, amink a mellékhatása az, h tönkreteszi a májat. DE akkor megkérdezem, h nem e tud vki krémet inkébb. Az Ilcsi féle terméket is megnézem majd. REmélem vmelyik a 2 közül segít:)
2009. aug. 2. 11:14
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Keress olyan kozmetikust, akik Ilcsivel dolgozik, ő majd megmondja, melyik termék lenne a legmegfelelőbb a számodra, iletve a te problémádra , mert sok pattanásra való tzermék van.

Tablettát semiképpen ne szedj, és ne kend be meged semmilyen bőrgyógyász által felírt kenőcsel. Lehet , ahogy vmelyik válaszoló írta, használ neki, de gondoloj bele, annak is lehet mellékhatása, bőrpír sőt ezek elvékonyítják a bőrt is.

Én maradok az Ilcsinél.

A hosszú ilcsis válaszoló voltam :)

Hidd el nem bánod meg, egy próbát megér az Ilcsi:)

2009. aug. 2. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én most Garnier Pure Active-ot kezdtem használni, és úgy néz ki, hogy működik. Szinte teljesen "kisimult" az arcom, nincsenek pattik meg sebek. A mitesszerek persze nem múltak el. Ebből mitesszereltávolító arctisztító radírt és arckrémet vettem. Mindkettő 1400 ft a DM-ben (minusz kuponkedvezmény).
2009. aug. 2. 19:48
 7/8 anonim ***** válasza:
vichy(normaderm), de legfőképpen la roche-posay(effaclar) termékek
2009. aug. 7. 02:20
 8/8 anonim válasza:
100%
Nekem a legjobban az Aknesol jött be a legjobban 3 nap alatt a gyulladásos patanásokat is eltünteti.Gyógyszertárba lehet mvenni és nem drága 1000HUF környékén mozog asziszem.
2010. jan. 25. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!