Melyik tonik a legjobb pattanás/mitesszer eltüntetéseben?
Nincs olyan sok pattanásom,csak most elfogyott a tonikom és szeretnék egy újat,csak nem tom h melyiket válasszam...
Ja és DM-ben láttam Clean&Clear-től egy mitesszer eltávolító tonikot,az használ?Valaki már próbálta?
Nekem van CC tonikom olyan, amilyet írsz.
Hát nem tudom... nem igazán használ, sőt kissé ragadós is és nem kellemes az illata.
Én mégegyszer nem választanám ezt a lila, mitesszereltávolítósat.
Vegyél inkább egy jó garnier tonikot azt a zöldet, azt hiszem az vegyes, zsíros pattanásos bőrre van.
De a bőrtípusodnak megfelelő tonikot válassz.
1. vagyok újra
Én már 3 flakonnal elhasználtam belőle, az utolsóból még most is van. Pattanásokra szoktam tenni, ha esetleg kinyomom és utána, hogy lefertőtlenítse... egyébként nem használom már, mert ragadósnak találom.
Olyan, mint a többi tonik a mitesszerek nem tűntek el tőle, szóval szerintem nem éri meg.
A C&C bőrradír az jó, valóban az első használat után látni, hogy jó, de a tonik nagyon gyenge. Nekem is azért van ennyi belőle, mert amikor akciós volt 399- forintért megvettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!