Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van az hogy befestem a...

Miért van az hogy befestem a hajam és utána 2 hétre rá kb le kopik az egész? Tartós hajfestékkel volt be festve már 2x. Lehet e tenni vmit h ne kopjon ki ilyen hamar?

Figyelt kérdés

#haj #hajefsték
2012. szept. 21. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen szin? Amugy vmi jobb minosegu festett hajra valo sampon es balzsam. Szinvedo.
2012. szept. 21. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Tartós hajfesték nem szokott kikopni, az csak lenő. Kivéve ha szőkített hajra kened. Akkor nincs mit tenni. Vagy rossz a festék? Fodrászkellékesből veszed vagy ilyen ócska drogériás vacak? Nem mindegy.
2012. szept. 21. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:

1. Vagyok

Igen, a 2. valaszolonak igaza van! A kellekes jobb! De amugy ha voros vagy, akkor tudnod kell, hogy az kopik a legjobban. En amikor rezvoros voltam nagyon kopott, aztan megkerdeztem a fodrasztol, hogy miert. Hat mert az osszes szin kozul ez kopik a legjobban!

2012. szept. 21. 22:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Az eredeti hajszínem világos barna és sötét barnával volt befestve. Drogériába vettem hajfestéket és szinvédő sampont használtam. Köszönöm szépen a válaszokat :)
2012. szept. 22. 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Hát akkor próbáld ki a kellékest:) Régebben, amikor szőke voltam (én már minden voltam, csak fekete nem, attól tartok, azt az életben nem szedem le a fejemről) én is a kellékesnél szereztem be a szőke festéket, mert a drogériás vagy nem fogta volna be normálisan az eredetileg középbarna hajamat, vagy csibe lett volna belőlem. Most én is sötétbarna vagyok, de előtte sokáig voltam ugye rézvörös. Sajnos még most is van, hogy hogyha rásüt a nap a hajamra, akkor átüt a vörös szín, de mondjuk annyira nem feltűnő. Most egy jó ideig abszolút nem szeretném festetni a hajamat, kell neki egy kis pihenés. Hála az égnek egyáltalán nem feltűnő a lenövésem, mert majdnem ugyan olyan az eredeti hajszínem, így nem nézek ki hülyén:D

2012. szept. 22. 10:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi :D Én úgy jártam h a fénye a barnának vörös és ha napszemüvegbe néztek rá a hajamra vörös volt O.o
2012. szept. 27. 21:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Van olyan haj, ami ledobja még a hajfestéket is. Még a feketét is...
2012. okt. 5. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!