Miért van az hogy befestem a hajam és utána 2 hétre rá kb le kopik az egész? Tartós hajfestékkel volt be festve már 2x. Lehet e tenni vmit h ne kopjon ki ilyen hamar?
1. Vagyok
Igen, a 2. valaszolonak igaza van! A kellekes jobb! De amugy ha voros vagy, akkor tudnod kell, hogy az kopik a legjobban. En amikor rezvoros voltam nagyon kopott, aztan megkerdeztem a fodrasztol, hogy miert. Hat mert az osszes szin kozul ez kopik a legjobban!
1. vagyok
Hát akkor próbáld ki a kellékest:) Régebben, amikor szőke voltam (én már minden voltam, csak fekete nem, attól tartok, azt az életben nem szedem le a fejemről) én is a kellékesnél szereztem be a szőke festéket, mert a drogériás vagy nem fogta volna be normálisan az eredetileg középbarna hajamat, vagy csibe lett volna belőlem. Most én is sötétbarna vagyok, de előtte sokáig voltam ugye rézvörös. Sajnos még most is van, hogy hogyha rásüt a nap a hajamra, akkor átüt a vörös szín, de mondjuk annyira nem feltűnő. Most egy jó ideig abszolút nem szeretném festetni a hajamat, kell neki egy kis pihenés. Hála az égnek egyáltalán nem feltűnő a lenövésem, mert majdnem ugyan olyan az eredeti hajszínem, így nem nézek ki hülyén:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!