Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Szaisztok,az lenne a bajom,hogy 15,és fél éves vagyok,apukám,és papám is kopasz, és annak a testvérei is kopaszok,..nekem még van hajam... de elég jól hullik most lehet én is kopasz leszek? kérlek segítsetek hogy lehetne dús hajam,vagy annyi h ne legyek kopasz,mert nem szeretnék.
szerintem most pont jó, fel van állítva tökéletesen áll nem akarok KOPASZ LENNI!!!! HELP.
2012. szept. 20. 20:23
1/2 anonim válasza:
El lehet menni vele orvoshoz, voltaképp bármitől hullhat a hajad. Vannak rá mindenféle hajszeszek meg minden lötty, amitől elvileg nem hullik.
2/2 anonim válasza:
a zselétől, hasonlóktól csak jobban hullik :D De ha ez genetika, ha nem teszel ellene semmit kihullik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!