Érdemes ennyit szentelni a sérült, töredezett hajamra?
A problémám az,hogy a hajam nagyon sérült,sajnos a sok vasalás és az egyéb beavatkozások(helytelen vágás, ritkítófésűvel) megtették a hatásukat.
Régen nagyon szép egészséges hajam volt,ezért most úgy döntöttem,teszek egy próbát,hátha szerencsével járok.Vettem hát pár dolgot,amik állítólag sokat segítenek:
Ricinusolajat,Gliss Kur termékcsaládot(sampon,maszk),Revalid hajkrémet(azt mondják,csodaszer)
Azt szeretném tudni,hogy mivel nem kevés pénzem van benne,lesz e valamiféle hatása ezeknek?
Voltam nemrég frissítő vágáson,de sajnos az sem segített teljes mértékben,a hajam szinte ugyanolyan sérült.
Mit ajánlotok?
Én a gliss kurral mindig megszívtam, hogy őszinte legyek. A sérült hajon amúgy csak az olló segít, de azért vannak olyan termékek, amik bevonják a hajat, így legalább hidratálják és egészségesebbnek látszik. Ugyanis az egyetlen nagy baja a sérült hajnak az, hogy kiszárad, amúgy a haj élettelen, tehát azért sokat ártani nem lehet neki, kinő újra legfeljebb. Viszont épp ezért, mert nem él, nincs keringése, ezért nem is tud regenerálódni.
A ricinus olajat fejbőrbe kell masszírozni, az ezután kinövő hajadat erősíti, mert sok vitamin van benne és könnyen felszívódik.
Ezek közül amúgy a revalid hajkrém az egyetlen, ami ér valamit, de bármelyik fodrászkellékesnél kapható hajkrém pont ugyanezt a célt szolgálja: bevonja a hajadat, ezért fényesebbnek, egészségesebbnek látszik. Ez igazából csak optikai tuning, de az is megteszi, úgyis az számat, hogy jól nézzen ki a hajad és hogy a tapintása is selymes legyen, ezeken pedig segít. Még a hajkrém pozitív hatása, hogy alapból egyenesíti a hajat :)
Köszönöm mindenkinek a hasznos választ,megfogadom a tanácsaitokat!:)
A ricinust tegnap használtam másodszor,eddig nincs sok változás,de hát nemis várhatom,hogy 2 alkalomtól csodahajam legyen:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!