Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen balzsamok vannak...

FallenSoul kérdése:

Milyen balzsamok vannak töredezett hajra?

Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 15:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Szinte mindenfajta hajápolási márka termékei között találsz balzsamot töredezett hajra. Pl.: Gliss Kur, Nivea, Schauma, L'Oreal...
2012. szept. 15. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Én most a sárga gliss kurt használom azt hiszem valami olyasmi neve van, hogy oil nutrive! Nekem bevált, de használhatsz bármit, ami hajtöredezés ellen van! Vagy hajvégápolót is használhatsz! Azok is jók!
2012. szept. 15. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Én fekete gliss kurt vettem és tök ragacsos a hajam tőle.

Moost rámmaradt egy fehér loreal, az is egész jó.

2012. szept. 15. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Most voltam fodrásznál és azt mondta a leányzó, hogy a Gliss Kur termékek nagyon jók. Őket még egyáltalán nem próbáltam, de Baleás hajápoló tejen át, Kallos pakoláson keresztül, Revalid hajkrémig mindent próbáltam és egyik sem használt a száraz, könnyen törő hajvégeimre. Hiába vágatom le és vigyázok rá (se nem vasalom, se nem szárítom), akkor is törik. Szóval, ha ezt a sok krémet elhasználtam, akkor majd lehet kipróbálom a Gliss Kurt is. Most egyelőre olajos pakolást teszek rá.
2012. szept. 15. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Konkrét bevált termékeket nem tudok ajánlani, de talán tudok segíteni. :)

szőkített, vasalt hajam van. eddig nem zavart, de néztem a régi képeket,hogy mekkora hajam volt, rádöbbentem,hogy iszonyatosan törik a hajam,és nem tud visszanőni.

beruháztam egy-két dologra.Egy-két hétig tesztelem őket, ha semmi változás,váltok.

Kallos latte pakolás :300 ft-275 ml.(valószínű a fekete nagy tégelyes gliss kur pakolást megfogom mellé venni ,600 ft)

Balea hővédő :530 ft

Kallos GoGo regeneráló balzsam :200 ft(kár,hogy szilikonos)

Nivea szőke hajra való balzsam: kb 700-800 ft volt.

Gliss kur rózsaszín hajerősítő spray

Swiss-o par mézes hajkúra:

220 ft. 25 ml.

Ha a hővédő nem válik be váltok a Swiss-o par hővédőjére,illetve tervben van a Kallos blossy kristályolaja.1200 ft körül.

Illetve nagyon dicsérik a gliss kur fekete családját :)

2012. szept. 15. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Wella Repairt szeretem a legjobban. Emellett még bejöttek a Dove, Pantene, Herbal Essences termékek is. Gliss kurból még nem próbáltam balzsamot csak 4-5 pakolást. Abból 1-re tudom mondani, hogy bevált (persze pont az, amit már nem lehet kapni), a többi a Wella balzsam nyomába sem ér. Viszont van az olajos hajvégápolójuk, az jó.
2012. szept. 15. 17:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Gliss Kur jött be mindenféle szempontból :) 1 évig szőkítettem kb. a hajam és még pluszban göndör is, tehát alapból száraz típusú. Most visszafestettem az eredeti középszőkére és visszatértem a Gliss Kurhoz az Elseve-ről. Igazából mindkettő nagyon jó, de az énhajamnál a Gliss Kur visz mindent :) Én a pirosat használom, az való festett hajra, de előtte a rózsaszín flakonosat próbáltam, az is jó volt. Hajpakolásokból még nem próbáltam, de biztos vagyok benne, hogy azok is hatásosak lennének.
2012. szept. 15. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!