Nagyon töredezett és durva a hajam, mit tegyek?
vaagy próbáld ki a ricinus olajat:D nézz utána netten hogy kell használni, az én hajamon se segítenek a különféle balzsamok hajvégápolók,amik ráadásul rohadt drágák, ezért fordultam végül ehhez, amit patikában is tudsz venni 200ftért
egy próbát megér szerintem
Szerintem kérj tanácsot a fodrászodtól, ő biztosan tud olyan terméket ajánlani, ami jó a hajadnak, ráadásul sokszor nem is olyan drágák az ilyen termékek, mint hinnénk.
Egyébként pedig használj házi pakolást a hajadra hetente 1x.
Fele-fele arányban keverj össze ricinus és olívaolajat, adj hozzá 1 ek mézet és 1 tojássárgáját. Keverd össze, majd vidd fel a hajhosszra. Tegyél folpackot a hajadra, majd mehet rá egy törölköző. 2-3 óra elteltével alaposan mosd meg a hajad samponnal. Ne aggódj, ha első használat után nem lesz hiper-szuper puha és selymes a hajad.
Nekem nyáron extra száraz volt a hajam, kb. 3 héten keresztül csináltam ezt a pakolást + hajmosás után tettem rá gliss kur pakolást és így jött nagyjából rendbe a hajam, de még így is kellett vágni a hajamból, hogy felfrissüljön a hajam.
Viszont pár alkalom után tuti, hogy neked is beválik.
Azért is jó ez a pakolást, mert nem túl drága, egyedül az olívaolaj drágább, de egy üveggel nagyon sokáig elég még akkor is ha hosszú, dús hajad van. :D
Kb. 5 naponta használtam ezt a pakolást. :)
3. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!